Ljudi kako da ubacim direktno titl u film, da on u njemu stalno ostane, a ne da ga moram stalno ubacivati.
I kad ga obrisem da opet titl ostane u filmu.
Please help!
Printable View
Ljudi kako da ubacim direktno titl u film, da on u njemu stalno ostane, a ne da ga moram stalno ubacivati.
I kad ga obrisem da opet titl ostane u filmu.
Please help!
možeš sa VirtualDub-om
Ali uz pomoć VobSuba. ;) Iako ne preporučam taj potez jer ćeš drastično pokvarit kvalitetu prijevoda, a i samog filma.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Dali je netko to vec radio, koliko padne kvaliteta filmova.
Htjeo bi Prison Break, puknuti na 2 DVD-a i staviti svaku epizodu pod jedno poglavlje i da sve stavim kao film, tj. kao DVD.
Pa bi htjeo napraviti jedan veliki DVD, ali neznam koliko cu izgubiti kvalitetu, jer prison break ima super sliku.
potrošit češ jako mnogo vremena...
kvaliteta će ti past preko 50%... na kompjuteru će gledanje biti užasno, na TVu još kak tak...
Inače, ako samo budeš ubacivao titl sa virtualdubom, onda ce sve biti OK, dok god je isti kodek... ali kvalitet ces izgubit tek kad to sve budes htio stavit na 1 DVD... hehe
Neće ni tada... Ja titlove ubacujem na malo drugačiji način tako da ih ti možeš na DVD-u isključit/uključit.
da, ti ubaciš titlove sa convertxDVD
on sve titlove i video i sve lijepo spakira na DVD... super stvar, al ovdje je pitanje bilo kako zalijepiti titlove na film..
pa strpaj seriju na dvd u divx formatu...
titlove možeš muxati u avi (program AviMUX), taka da nije potreban zasebni fajl..
pomoću ffdshowa i par programčića, javi se privat pa ti objasnim sve...
daj napisi ovdje jer mene isto zanima, vidio sam prijasnje teme ali mi nije bas jasno= Citat =:
Izvorno postao microhard
a kako ubacit titlove u film da se oni sami pokecu dok gledas? npr. imam nekih 6 filmova na dvd u divx-u, ubacim na komp pokrenem sa bsplayerom ili divxom sve lijepo radi (i titlovi) a dok ubacim taj dvd u dvd player onda se ne pokrenu niti nema ocije u meniju dvda da ih procita...
Vidi u uputama DVD playera koji format titlova ti čita pa pretvori sve u taj format...
mene zanima jer bi htio gledat filmove sa prijevodom na ppc,
a na njemu nemam ni bsplayer ni nista slicno
Probao sam sa virtual dubom i nece mi uopce ubaciti seriju.
Sve su u XVID-u i virtual dub ga nece pokrenuti, tj. valjda fali neki kodek.
DVD mi ne podržava divx inace bi ja samo strpao na DVD i gledao, ali ja bi
Prison break htjeo snimiti na DVD pa da gledam na DVD-u.
Tj, ubacio bi koliko stane serija na 1 pa da vidim. Ako mi bude stalo mozda 2-3 epizode onda nista od toga, ako stane vise a slika bude cist normalna onda bi stavio koliko stane.
Ne mora biti bas na filmu titl ako ne mora, ali glavno da se vidi na TV-u, sad na koji nacin to napraviti neznam.
Ako vi imate kakve ideje pucajte.
Ako sam dobro shvatil ti bi stavio na DVD u više serija(kolko stane) a da je čitljivo tvom DVD playeru.= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
Pošto ne podrvaža divix play onda ti je jedino rješenje VSO convertXtoDVD, skini si program super je.
Ukatko da objasnim što radi, konvertira divix(i ostale formate) sa titlovima (samo .srt) u DVD.Za detaljne informacije pogledaj na VSO sajtu.
Ti bi više serija na jednom dvd-u, nema problema, s tim programom možeš uzet bez problema dva filma po sat i pol i ako hoćeš i više jer on komprimira tak da stane na DVD tj 4,30GB.
Ima tu još detalja, ali to češ otkrit kad probaš. Meni je propgram zakon.
I još ako ti treba za pretvarat titlove u srt oblik, koristi subtitl workshop.
:thumbup:
Znači imaš prijevode dok gledaš na kompu, ali ne radi ti preko DVD playera, koje extenzije ti DVD player čita? (srt, sub, txt)?= Citat =:
Izvorno postao madDogg
= Citat =:
Izvorno postao alex1
Ok, sutra probam pa javim tokom dana.
Budem skinuo ova dva programa pa cu vidjeti jesam ista uspio.
Imam i ja program sa kojim bi smanjio da mi stane sve na dvd-e, koji koristim i kad obradujem sa kamere filmice, nego mislim da mi dvd ne podrzava ni jedne titlove, ne podržava divx
Nemoraš ništ ti smanjivati svojim programom, vso radi sve sam, tj da ti staviš 4 filma po sat i pol on bi ti ih skompresirao tak da stanu na dvd, al je slika onda loša pa ti experimentiraj s serijama.= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
ja dvd radim s WinAvi 7.7 i ffdshow:klap:
winavi i ffdshow
JA koristim programe DivixtoDVD i avitDVd. zakon su
ey svima...thx na svim ovim objašnjenjima...sve je super ali ja imam još par pitanja pa ako netko zna...da li u tim programi koje ste vi tu spominjali virtualdub, convertXtoDVD treba poštelavat vrijeme titla i kak ak treba i el ima neko totalno besplatni convertXtoDVD...meni je on dobar al je probni pa mi je ona poruka na sredini filma...imam one piratske kjlučeve ali ih ne priznaje...pa ako netko to zna please nek odg..