Zanima me da li se može staviti na mp3 player koji dolazi sam mobom umjesto onih slušalica, npr, slika cd sa kojeg pjesma svira?
Printable View
Zanima me da li se može staviti na mp3 player koji dolazi sam mobom umjesto onih slušalica, npr, slika cd sa kojeg pjesma svira?
Misliš kao AlbumArt?
Mislim da se to nemože... :-/ Ja ima na 6630 player sa N70 i nigdje nisam našao tu opciju za AlbumArt...
može.to ti neke pjesme već imaju kad ih skineš neke ne,ali mislim da se preko win media playera nekako ili winampa može!
Mislim da se nemože... jer N70 netrebaš sinkronizirati za WindwsMediaPlayer-om , kao neke MP3 playere... kada sinkroniziraš player i WMP, onda se prebacuje i ta slika...= Citat =:
Izvorno postao silvano
Za mob čisto sumnjam... :-/
Definitivno s ei provjereno moze...
Imam doma neke pjesme koje to imaju na sebi i kad ih pustis odmah vidis sliku albuma...
Od scootera par stvar kaj imam ali sam kaj mislim da to trebas sredit na kompu nekak zalijepit uz pjesmu il neki pi***k...
moze se znaci al sad probaj sam nekak skuzit kak jer meni netreba to pa nisam ni probavo...
Q: mose neki link ili opis kako staviti mp3 player sa n70 na 6630?= Citat =:
Izvorno postao Ico86
tnx
Ja koristim Mplayer w ipod skin... a kad sam gledao player na N70 u t-mobu, bio je jako sličan player... samo je skin bio drugačiji... Pa sam zato napisao da koristim taj player... :-/ Inače, imaš ga na dotsis-u...= Citat =:
Izvorno postao Solidus
oke, tnx...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
... i na kraju, da li netko zna dodjeliti sliku mp3ci?