Trebam preporuku flv konvertera u avi ili neki drugi format koji moze citali symbian platforma.
Printable View
Trebam preporuku flv konvertera u avi ili neki drugi format koji moze citali symbian platforma.
total video converter
evo neka iskustva korisnika:
http://www.mydigitallife.info/2006/0...media-formats/
a neko free rješenje ?
Ja sam sada instalirao taj Total Video Converter, ali mi on kaze da treba Flash. Zna li mozda netko koji je to flash sto mu treba? Flash player imam instaliran.
flv ti je flash video
osim total video convertera, postoji i directshow filter, tak da se mogu gledati u bilo kojem programu
Ma to znam nego nakon sto instaliram taj konverter pri pokretanju istog mi dođe poruka : This application needs Flash. Znaci ne mogu uci u converter.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
pa odi na www.adobe.com i instaliraj flash 10
Imam adobe flash player instaliran, aplikacija trazi neki drugi Flash...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Instalirao sam program SUPER, besplatan je, radi.... za preporuku.
Potpisujem, za razliku od ovog programa kod Total Video Convertera imao sam probleme sa zvukom.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
sad mi nešto nije jasno...uglavnom, preimenujem taj .flv u .avi, .mpg, .mov i opet mi ga otvara u svim playerima.... Trebam li sad tu šta konvertirat?? Mislim da je sve to do codeca...Više neču za bezveze konvertirat...
otvara ga jer imaš .flv parser (spliter, codec, nazovi kak hočeš). Njega imaš u večini codec packova (k-lite, tsunami itd..)
U tom slučaju ne trebaš konvertirati niti preimenovati, samo nariftaj da ti BSPlayer (ili kaj več koristiš) otvara flv extenziju.
Tak da konverziju koristiš samo za stavljanje u mob, player, dvd, tralala...
postoji kakav codec za symbian??
Zasto jednostavno ne skinuti ovaj programcic i on vam automatski convertira u avi...
(makni sve razmake)= Citat =:
http : / / rapidshare . com / files / 15689052 / tube . rar
Usput, kako se napravi kad stavis neku adresu, da ona ne bude automatski link??? Meni ga svaki put napravi kao link...
Dobro, može li direktan link za taj super converter? Mrzi me da guglam, odnosno već jesam i nisam ga odmah pronašao besplatnog.
otvori google, utipkaj super converter i vidi vraga, prvi je na listi ;)
no, ajde, evo i direkt