Evo trebam ju upravo dobiti.Jel to šta valja?
Printable View
Evo trebam ju upravo dobiti.Jel to šta valja?
http://www.mobilni.info/telefon.asp?...kia&model=6260
pa ono... VGA kamera je sranje, a i ekran opchenito ne privlachi pazhnju
ali sve u svemu, zavisi kolko love dash za njega :thumbup:
ma trebao bi mijenjati svoj 6230i za njega pa neznam....= Citat =:
Izvorno postao bubAmeZhivot
Definitivno mjenjaj!!! 6260 je Symbianer, a 6230i je ipak dummy. Imam 6260 nekih 3 mjeseca i dosad mi je jedina zamjerka bila to što slike (obične VGA, dakle 480x640) zauzimaju preko 150kb na najboljoj kvaliteti, ali sve ostalo je na razini jednog Symbiana. :thumbup:
Ma još je tip rekao da ju je dobio iz Iraka pa ima one hieroglife na tipkama uz normalno naše brojeve i slova.Dobijem i dvije kartice i nekakav noviji soft. i crne je boje ... pa jebi ga valjda se neću zeznuti.= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
Imao 6260 i 6230i... Par rjeci o 6260, prilicno nezgodan phone i nekvalitetno kuciste kojem se boja ljusti nakon nekog vremena, moj je imao i dosta softwarskih greski jer je bio medju prvima jos onda kad je izasao, sve u svemu dojam je bio nikakav pa sam ga nakon kratkog vremena prodao... 6230i je ovako dosta spor po prirodi, nije S60, ali je daleko prakticniji i kvalitetniji telefon za svakodnevno koristenje... Ja osobno 6230i nebi mjenjao za 6260, eto tolko...
slazem se, imao sam 6230i i koristio sam par puta 6260 i ipak bi prednost stavio na strano 6230i.= Citat =:
Izvorno postao Renci