da li je netko mozda koristio obadva uređaja? kakvi su dojmovi?
konkretno sto me zanima, u kojoj rezoluciji snima tytn?
Printable View
da li je netko mozda koristio obadva uređaja? kakvi su dojmovi?
konkretno sto me zanima, u kojoj rezoluciji snima tytn?
Sto te zapravo zanima? OS, kamera, multimedija ili nesto trece? Osobno bi uvijek radije uzeo TyTN nego SE-ovo sporo sme... pardon, mobitel.
Prije svega programska podrška za WM PocketPC je daleko veća nego za symbian UIQ, stoga P990 pada već na prijemnom ispitu.
S druge pak strane, možda je P990 lakše koristiti kao telefon, na titanu je potrebno navikavanje zbog prirode OS a i zbog tipkovnice.
Što se kamere tiče, ona je u titanu (barem meni) sekundarna stvar, i mogu reć da kamera sa macrom i nije toliko loša kao što sam očekivao, slike su daleko bolje i bistrije nego sa N70. Kakve su u P990 nemam pojma. Video rezolucija je ista kao na Nokijama, 352*288 15 fps.
kakva je kvaliteta izrade tytn-a?
koliko traje baterija kad surfas wlan-om, normalno ga koristis, koristis pod punim opterecenjem?
i da, sta sve ide u kompletu s njime?
Kvaliteta izrade iznenađujuće dobra. Kućište solidno, bilo bi još bolje da mi neki dan nije ispao na beton :notooth:
Jedino malko nervira slider, koji nema onu poluatomatiku za otvaranje/zatvaranje. Volio bih da ima tu dodanu tu oprugu, da je osjećaj kao na samsungu d600.
sa WLAN-om nisam još probao surfat, ali svaki dan surfam preko UMTS-a i baterija će bez problema izdržati cijeli dan, uz razumno korištenje, recimo može cijeli dan izdržati onlice s uključenim ICQ i MSN i povremeno surfanje. Teško je ovdje dati točnu informaciju, ali ono je otprilike.
zakon, jos da mi ga je naci negdje za 3 i pol tisuce kuna, odma bi ga kupio...
potpisujem....;D doduše ne tak oštro , al potpisujem.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
teško:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao symibman
;D ;D nikako;D ;D jedino da ga naručiš ko i onaj kolega s foruma laptop ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao sonyck