Koji su to? Ima kakav spisak negdje?
Znam za d600 i d900.
Po mogućnosti da ima opciju find i da je do 2000 kuna.
Printable View
Koji su to? Ima kakav spisak negdje?
Znam za d600 i d900.
Po mogućnosti da ima opciju find i da je do 2000 kuna.
Tu mogućnost ti imaju svi symb mobiteli (Nokia 3230,6600,6630,6680,N70...)... Imaš apliakciju za čitanje i editiranje Office dokumenata...
E dal kupuješ na crno ili u dućanu?
Za te novce se može naći Nokia N70, i to bi bio moj izbora (ako ti treba da možeš i editirati), ili Samsung D600...
D900 ćeš malo teže nać za te novce... :-/
Moja preporuka N70 ili D600... ovisno što želiš, ali N70 ima fizički veći ekran pa je možda i jednostavnije i "ljepše" na njemu pregledavati dokumente...:thumbup:
Treba mi za "pomoć" kod ispita. ;D
Znači trebam view i find.
N70 je zakon za to,s ve se fino vidi, ima find, find next= Citat =:
Izvorno postao sokre666
Definitivno N70... :thumbup: bar bi to bio moj izbor... :spin:
= Citat =:
Izvorno postao Ico86
daj mi reci koji je to program za editiranje , ja ima onaj quickoffice al taj samo čita, ako ga ti imaš daj pošalji mailom-om
@Vatorgasac: ja korsitim officeSuite... uploadat ću ga...
Uživaj... :thumbup:
EDIT:maknuo link jer neradi...
= Citat =:
Izvorno postao Ico86
neradi.....
Evo uploadao sam ponovo...
Valjda će sad raditi link... :spin: http://rapidshare.de/files/37326020/...uite_v2.00.zip
Našel sam mob koji mi odgovara, da uz funkcionalnost(office viewer) i izgleda ok; samsung e900.
n70 mi je preglomazni.
= Citat =:
Izvorno postao Ico86
evo skinuo sam , hvala :thumbup:
takodjer preporućam N70 zbog ekrana ,dosta se ekipe žalilo na lošu masku al moja je zasada ok
na d600 je ta funkcija skoro neupotrebljiva
hm... da... E900 ima tu funkciju, ali teško da ćeš ga naći do 2000Kn... :-/= Citat =:
Izvorno postao sokre666
N70 možda izgleda i je glomazan, ali se jako brzo privikneš... :spin:
Našel sam ... još 11 mjeseci garancije u europatrade ... 1800 kuna ...
Edit: Sve informacije o oglašavanju imaš na odgovarajućem mjestu. Pročitaj ih i ubuduće pitanja postavljaj tamo kamo pripadaju, isto kao i eventualne primjedbe. I ne pokušavaj prošvercati oglas.