Planiram kupiti dotični mobitel staroj. E sada, našao sam polovan za 250 kuna, u trgovinici kod zrinjevca, bavi se preprodajom mobitela i tak. Zanima me na šta moram paziti kod tog moba, koje su mu slabosti i tak. Inače je mob dosta očuvan!
Printable View
Planiram kupiti dotični mobitel staroj. E sada, našao sam polovan za 250 kuna, u trgovinici kod zrinjevca, bavi se preprodajom mobitela i tak. Zanima me na šta moram paziti kod tog moba, koje su mu slabosti i tak. Inače je mob dosta očuvan!
Dosta rizično kupovati toliko star mobitel.
Mislim da, ako baš žena hoće Siemens, imaš ih novih po isto bagatelnoj cijeni.
Mislim, moja preporuka-ne kupuj jer toliko star mob sigurno će pokazati neku grešku u prvih 7 dana.:thumbup:
Ma nije inače je S55 odličan mobitel.Za svoje mogučnosti je dobar.
Jedino treba pripaziti na tipkovnicu,jer meni su bile ispale tipke od prekomjernog korištenja.Sve u svemu nema baš mana jedino tipkovnica.
Ako ga kupiš nabolje da mu staviš novi fw 91.
Plus je što ima BT i Infracrveno.
To je velika prednost za tako star mobitel.
Ma stvar je u tome što mi i stari ima taj mob a imam i handsfree za auto za njega, tako da mi u svim pogledima odgovara. Samo je pitanje koliko je siguran za kupiti? Inače kupila si je stara u Mercatone-u A75 za 250 kuna i riknuo joj za 2 mjeseca, a moj m35 je imala 4 godine!
bolje kupi c72 s garancijom za 250kn
Po meni je najbolje uzeti novo, po mogucnosti s garancijom.
PS. Možeš u oglsniku pogledati moj oglas.
Gdje to ima za kupiti?? Jel ima on isti ulaz za handsfree ko' s55?
Isti je ulaz za punjac.To je onaj malo tanji od onih prvih ali na istu shemu.