Ne mogu da downlodujem ringtonove sa wap strana,wap radi mogu da surfam ali kad dodje download dreme,dali mi moze neko pomoci,dali je do telefona ili ?????
Hvala puno unapred!
Printable View
Ne mogu da downlodujem ringtonove sa wap strana,wap radi mogu da surfam ali kad dodje download dreme,dali mi moze neko pomoci,dali je do telefona ili ?????
Hvala puno unapred!
...možda jednostavno nemaš ih gdje pohraniti tvoj mob po defaultu ima 20 mono melodija i 4 polifone...
S koje stranice pokušavaš i koristiš li GPRS ili CSD...
...koristim csd,kako da onda oslobodim prostor ako je to u pitanju
imenik mi nije pun kao i memorija telefona,stane kod receving....
hvala ti puno
...pitanje je sad s koje stranice skidaš...
Možda nešto nije uredu s linkovima na istoj...
....Mozda,ali sam probao sa vise wap strana kao
http://www.polyphonicringtonez.com/
http://tagtag.com/site/search.php3
odnosno sa vise tagtag siteova.cak sam i svoj site izradio ali bez uspeha download mi ne prolazi,pomozi dmi.Koje je extenzije polyphoni zvuk jel midi format ili nesto drugo
na c55 je baza da moraš uć u onu datoteku di su spremljene melodije i onda zadnja stavka u tome je nešto ka download new ringtones i onda od tu a za a55 neznan možda je ovako
...I tako sam pokusao ali me nosi na siemensov site gde je izbor slab a i naplacuju ringtonove,tacno je da ima stavku download ali samo sa dva siemensova sitea i nista vise,molim vas za neki drugi predlog i dali je nekome uspelo sa A55 i dali to funkcionise....hvala na predlozima....prvi put sam na ovom forumu i mislim da je vrlo dobar kao i svi clanovi.....
...hm znam da se kod svih Siemensa koje imah u rukama sve što se uspije skinuti pohranjuje u folder nešto kao moji tonovi ili slično te se naknadno te melodije postavljaju na 4 ponuđena mjesta u tonovima za izbor...
Nažalost A55 nisam imao prilike susresti pa nagađam - ovako probati ću više doznati pa ti napišem... :)
...Tacno je dmi da ima own sounds folder gde sem zukova ima i jedan podfolder download new koji kako sam pisao nosi na siemens stranu,problem je u tome da nemogu upste skinuti pa da ih pohranim....
kad si već na tagtag probaj na viki2winlogo