...zanima me koja je razlika u softwareu i razlika opcenito između ta 2 modela...
...koji je bolji ?
Printable View
...zanima me koja je razlika u softwareu i razlika opcenito između ta 2 modela...
...koji je bolji ?
Fizicka razlika je u boji i kartici koja uz njega dolazi (d750 64mb, a w800 512mb). Što se tice softwarea, uz razne walkman teme, središnji gumb iznad đojstika na w 800 omogucava ulazak u mp3 player a d750 u t-zones. Isto tako na w800 uređaj može raditi i samo kao player bez da je upaljen telefon. Sve u svemu, nema neke velike razlike.
Pričalo se o razlikama između W800 / K750 / D750... samo treba malo potražiti...
Razlika je u toliko što W800 ima walkan brand, uz njega dobiješ memorystick od 512MB, bolje slušalice, dok je D750 brandiran i zaključan na T-mobile, i uz njega dobiješ memorystick od 64MB...
Što se tiče razlike u softveru, D750 je bliži K750, jer W800 ima flight-mode (nemoraš imati sim karticu da bi slušao mp3ce, tj mod se ponaša kao obični mp3 player), i W800 ima malo bolje napravljen mp3 player u mobu... i to je ono što je značajno po čemu se ta dva modela razlikuju...
Naravno, razlika je i u kućištu... Ostalih razlika i nema previše...
Bolji je W800 upravo zbog slušalica, walkan softa i memorysticka od 512MB...
EDIT: konan1 me malo prestigo...
fala
e, a zanima me sad ako flashas D750 sa softwareom od W800 dal ce imat iste funkcije i u čemu će se onda razlikovat (osim te kartice od 512MB i slusalica)
jbga davim al šta ću..:)
Samo u kučištu, sve funkcije će biti iste.= Citat =:
Izvorno postao stripY83
ko što je konan rekao, jedino onda u kućištu, slušalicama i memokartici...= Citat =:
Izvorno postao stripY83
Ali ako imaš garanciju (mislim na D750), fleshanjem u W800 gubiš garanciju...
fala na pomoci......
Potpisujem, a razlike su minimalne. Bolje sacuvati garanciju.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ja potpisujem za flashanje u w800 jer se telefon cini nekako malo brzi, zatim player je puno-puno bolji,nema vise onih ruznih T-mobile ikona, pa flight mode...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao konan1
Koliko se ja sjećam, u samom mobu, u meniju je bila jedan jedina ikona od T-mob-a... A druga je bila na onoj tipki u serdini, iznad yostick-a... tako da te t-mob ikone uopće nisu nametljive na tom mobitelu pošto je samo jedna...= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Ja nebi flesaho ako imaš garanciju.... ako nemaš onda radi što te volja... :thumbup: :spin:
Ma flashaj obavezno, Walkman soft je zakon. Yebo garanciju!