svi koji imate V3i ili ste ga imali ajd napisite kakva ste iskustva stekli jer planiram si ga uzeti....??? hvala
Printable View
svi koji imate V3i ili ste ga imali ajd napisite kakva ste iskustva stekli jer planiram si ga uzeti....??? hvala
Ja sam ga koristio kratko vrijeme i dojmovi su ovakvi: mobitel je zbilja šminka, izgleda gotovo identično kao i V3 jedino kaj ima onaj Motorolin logo kaj svijetli. Što se tiče hardverskog dijela, ekran je dosta bolji u odnosu na V3, kao i kamera, ali mislim da je svejedno ispod prosjeka, pogotovo kad fotke prebaciš na komp. Sviđa mi se kaj ima utor za kartice i iTunse. No, za tu cijenu se da naći i boljih mobitela, ali ako ti je do šminke, ovo je pravi izbor!
P.S. preporučam ti da ga uzmeš s ovjerenom garancijom jer se dosta kvare (kao i V3) :-/
V3 se dosta kvare??? ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Ko bi rekao, jelda? ;D= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Bilo je i u Večernjaku da su ih morali povući iz T-Mobilea il tak nekaj da su se korisnici bunili da su se dosta kvarile, a nisu im htjeli priznati garanciju, jer su se u servisu izvlačili na vlagu...
Zamjenio si sa V3x :thumbup: Pa neznam kakvo je stanje kod tebe,ali moja V3 radi odlično,nisam imao nikakvih problema s njom još. Ali kod V3 je jedino dobro što je tanka i što ju je jako lako moddati. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
V3 rade odlicno, sto se tice v3i mobitel nije nista posebno osim sto dobro izgleda (gotovo identicno kao v3 osim sto ima plavu led diodu), za tu cijenu ima puno boljih mobitela i nije istina da se kvare
V3x je povučen, ne V3. V3, kao i ostali preklopni modeli (svih proizvođača) ima jednu slabu točku, a to je (flat) kabel koji povezuje dva dijela. Od lupanja kod zatvaranja (najčešće) zna se napola ili skroz iskopčat pa treba otvorit mob. Ali tih situacija je bilo MALO. Samo što se dosta o tome priča, a i jako puno ljudi je kupilo navedene modele, tako da se i zato jače čulo o tome.
Ja osobno znam, ovako od oka, 30ak ljudi sa raznim v3-v3i i niti jedan od njih nije imao nikakav problem koji je zahtjevao odlazak u servis (bilo je promjene softvera, ali to je 10 minuta doma tako da to ne računam).
V3i u odnosu na V3 ima jaču kameru, bolji display, nešto bolji battery-handling tako da traje nekih pola dana do dan duže u odnosu na v3 (uz identičnu uporabu, naravno). Ima utor za memorijsku karticu, par MB više interne memorije (mada to uz karticu ne znači puno), te neka sitna (ali bitna) softverska poboljšanja (kod poruka recimo, i slično).
Preporučam ti da si uzmeš v3i , meni je bio i više nego zadovoljavajući. Imao sam ga više od pola godine i nikakav kvar !