Evo zanima me koliko skidate mjesecno. Ja skinem oko 6 GB svaki mjesec sto je malo s obzirom da imam flat.
Printable View
Evo zanima me koliko skidate mjesecno. Ja skinem oko 6 GB svaki mjesec sto je malo s obzirom da imam flat.
ma ja oko 6 isto al sad ova zadnja dva po 14 gb. a nemam flat;D
mislim da smo imali neku sličnu temu u prošlosti ili se to samo spominjelo unutar neke druge....hmmm:rolleyes:
imam paket od 5gb nazalost pa mi je to maksimum,a da je flat mislim da bi tvoju brojku od 6gb množio sa 20 i više :spin:
Više od 100Gb ovaj i prošli mjesec,zaradio sam dvamjeseca flat,a onda natrag na 1Gb:-/
nisam nista uspio pronaci, malo cemo refreshirati :)= Citat =:
Izvorno postao sodom
Prošli mjesec 8,8GB na paketu od 5GB... :-/
ja se vrtim oko 5 Gb, al cini mi se da ce ovaj mjesec biti preko 5
ljudi pretprošli(valjda) (8) 1018mb
prošli mjesec 1029 mb
ovaj za sad 576 mb
a kad se uzme u obzir da imam carnet to je impresivno jel da
40-50 Gb...
ja oko 7-8GB..
Oko 3 GB... Skoro nista ne skidam, a najvise mi jede youtube.
nikad nisam pratio ali sigurno svaki mjesec preko 10gb
evo tek je polovica mjeseca a ja dosad napravio 120GB.
Ja na Mobile Carnetu napravim 1 GB i nadam se većem paketu i korigiranju cijena s obzirom kako t-mobile tuče, pa će biti 5 bez beda, još ako dobijem HSPDA modem. A do tad ako mi nešto treba žicam prijatelja koji je u studentskom domu. On napravi bar pola tera mjesečno!
Prošli mjesec u 10 dana, preko 3.5GB, nemam flat, na tarifi 1GB sam...
Ovaj mjesec sam već prešao 3.5GB... računam da nebi trebao preć 5GB...;D
Promet mi je uvijek izmedju 5-10 GB najvise rasturam CoD2:D sto se moza i vidi po ovome... http://profile.xfire.com/barisic , dosta malo skidam, mozda jednom na mjesec al rijetko...
eto, ja se patim sa mobile carnetom, skidam vrlo malo doma, nešto preko 1 GB, a obračunska jedinica nije po paketima, već po prijeđenim mb-ima, tako da se držim do 1.1 GB max. al zato na faksu se vuče sve što trebam :)
Obicno od 50 do 100, nekad ide i preko. Ne koristim videoteku pa moram skidati divxe.
prosli mjesec sam skinio oko 190 GB ( uhvatila me groznica za serijama )
ovaj mjesec do sad imam nekih 80 GB skinuto...
U biti većinom skidam za prijatelje, nekad i za sebe... tu i tamo...
Flat imam već 2 ili 3 godine... ( Xnet Cable )
6-7GB normalno. Do 15-16GB znam doc. (prosli mjesec recimo)
5GB paket.
oko 3gb mjesecno. uglavnom mi surfanje pojede pakete...a ako skidam,skidam albume...oko 10-tak mjesecno,meni dosta :)
imam paket od 5Gb i uglavnom se kontroliram, ali ponekad se zanesem pa skinem koji mb previše. recimo prošli mjesec skidala sam neke albume i prešla paket pa sam morala platiti dodatni promet, jedan paket. e sad, kako su oni stavili fintu da više nije 512Mb dodatni paket, nego 1Gb zanijela se koka pa je prešla i taj 1Gb dodatnog paketa i morala platiti još jedan paket. :-/
šta reči....:rolleyes: :wstupid:
Oko 35 gb nekad i malo više,ali komp koriste 4 osobe.
oko 10gb i ne vise.ne skidam filmove nego ih "nabavljam"!
*isplativije je skidat filmove nego nabavljat