Zanima me dali se može kako ukloniti sa njom male izdužene crtice po ekranu i di je ima,kako izgleda?:thumbup:
Printable View
Zanima me dali se može kako ukloniti sa njom male izdužene crtice po ekranu i di je ima,kako izgleda?:thumbup:
moze se to riješiti donekle... ja imam tu pastu i rezultati su vidljivi... to imas u chipoteci i to je mala tubica od 5 grama, ali to je pune jer treba jako malo paste
E jel se ta pasta nanosi na crtice ili na cijeli ekran? Ja sam to bio stavio na cijeli ekran i nakon toga sam imao kao neke mrlje na njemu, slika je bila zbog toga jako mutna, nije se moglo ocistiti ni sa alkoholom. Morao sam mjenjati masku.= Citat =:
Izvorno postao HalfManHalfAmaz
Ma ne vrijede nikakve polir paste jer nije klasično nego kompozitno staklo, ništa osim mjenjanja novoga ili svakodnevno brisanje ekrana nekom pamučnom tkaninom tako da sa vremenom crtice postanu manje vidljive(kao da se mikro bridovi ogrebotine ublaže-ishabaju brisanje-trljanjem) bar se meni tako čini na mojoj 6600.:-/
evo danas ću je kupiti pa ću probati,kakvom se krpom to mora nanositi,može li vatom i kako se to stavlja,se prvo stavi pa se čeka da se osuši pa onda sa mokrom krpom obrsati?
Imam tu pastu i rezultati su stvarno vidljivi. Za poliranje je najbolje uzeti krpicu za čiščenje naočala.
već je bio govor o tome, probaj sa search :thumbup: