Sta mislite koja bi od ova dva modela trebao uzeti zbog cijene T610 jer bi onda imao novca za dodatke ili t630 jer je bolji
Printable View
Sta mislite koja bi od ova dva modela trebao uzeti zbog cijene T610 jer bi onda imao novca za dodatke ili t630 jer je bolji
a kolika je razlika u cijeni?
T610 je oko 230 eura a T630 bi trebao biti oko 350 eura
t610
Kod T630 mi se vise svida ekran i kamera a kod t610 cijena
a gledaj,ja isto planiram sad uzet novi mob.odlučio sam se za t610 zbog cijene,a stvarno nije velika razlika između njega i t630.softver će se sigurno moć agrejdat,a što se tiče ekrana,ni jedan nije savršen!kamere su potpuno iste.meni se više sviđa t630,ali mi se stvarno ne da čekat da dođe na tržište i onda još dosta da mu padne cijena.a na tržište treba doć valjda u 1. mjesecu.ja uzimam t610,a to bi i tebi preporučio.
Također T610 ima alu kućište.To mnogi zaboravljaju ali nije zanemarivo,vjerujte.
ak fakat imas viska para onda t630, ali ja bi na tvom mjestu t610
T610 svakako mobitel je jeben
I jam se odluci za T610 zajedno sa bljeskalicom
Sta je sa ovim slovima trebalo bi da pise i ja sam se odlucio za t610 sa bljeskalicom
nećeš požalit
S kojim slovima?= Citat =:
Poslao: Veca
Sta je sa ovim slovima trebalo bi da pise i ja sam se odlucio za t610 sa bljeskalicom
ma bila pogresno ispisana
dobra odluka.i opet će te doć puno jeftinije od samog t630.tako treba razmišljati.pljesak molim. :klap:
:klap:
Hvala hvala i moje cestitke tebi gIK
Nemaju iste kamere T630 IMA REZU 640*480
potkrijepi to nekim dokazima!krivo si pročitao.t630 samo ima softversko povećanje fotke kad se prebacuje na komp.kamera još uvijek ima max rezu od 352x288.
Da ima rezoluciju 640X480 to bi bilo zakon al eto,nema
daj mi recite,kad se mob kupi negdje vani(konkretno njemacka) i ako nije kodiran,jel se on odmah može koristi ovdje kod nas?znam da ako je kodiran na neku mrezu,da se onda mora dekodirat za koristenje.i da li to dekodiranje nekako šteti mobitelu?jel nakon dekodiranja ima kakvih problema?
nema ako je dobro napravljeno
T610 je definitivno #1
Dobro je Coma rekao ali ipak nije 100% sigurno.Ako nije kodiran može se i tu koristit (ali je premala razlika u cijeni da se baš isplati) a ako je kodiran treba se dekodirati.Frend mi je kupio dekodiranu V300 i dobro radi iako mi smeta naljepnica T-mobile :D Ipak kupovina u dućanu ima svoje prednosti...= Citat =:
Poslao: gIK
daj mi recite,kad se mob kupi negdje vani(konkretno njemacka) i ako nije kodiran,jel se on odmah može koristi ovdje kod nas?znam da ako je kodiran na neku mrezu,da se onda mora dekodirat za koristenje.i da li to dekodiranje nekako šteti mobitelu?jel nakon dekodiranja ima kakvih problema?
Ja sam si sada proje par dana kupio opet t610 u italiji u trstu.
U dućanu košta 290 Eura ali kada ti vrate onaj njihov PDV onda dojde 240 Eura.
Meni je to super cijena a uz to imam još i garanciju!!! (Naravno trst mi nije daleko tako da mi se to full isplatilo :) )