Kao što piše u naslovu,i koji vam je ovo avatar?
Izjasnite se.
Printable View
Kao što piše u naslovu,i koji vam je ovo avatar?
Izjasnite se.
drugi lol:) idem sad changat ofcourse kao novonastali član mogu birati izmedju ponudjenog...ako dobro shvatih nakon 200 postova moze se uzeti neki "svoj"....ali svidjaju mi se ponudjeni
Izmjenio sam 3 komada koliko se sjecam...
Ovaj necu mijenjati
dosta... nekako mi ona banana bila najzesca koja je izgledala da sve nabija na...
3-4
dva, prvi ovaj onda jedan koji sam moro maknuti jer je bio nepristojan pa nazad na ovaj
Ja sam svoj,čini mi se,promjenio 5-6 puta.
dva puta
evo, ja sam malo promjenio svoj
al brijem da je prosli (Bart Simpson bio bolji)
E. Imam jedan prijedlog. Ajmo se dogovorit da jedan dan svi promjenimo svoje avatare, al samo taj dan i onda sljedeci dan vratimo sve na staro. kaj kazete?
e ne svidja mi se
prijedlog ili avatar
Meni se nesviđa prijedlog.
obadvoje.= Citat =:
Poslao: dj_velja
prijedlog ili avatar
kaj vam je avatar "urezan u srce" pa ga nemrete promijenit
Meni kao da je.
Čini mi se da ću ovaj avatar imat dosta dugo.
Ja sam ih par promjenio do ovog plavog peseka, pa kad sam njega promjenio su mi rekli nek ga vratim... i tako ostajem pri njemu, to je moj vizualni identitet. Uostalom kad se jednom svi naviknu na nečiji avatar onda je zbunjovela kad ga taj netko promjeni jer uglavnom ni ne čitamo nickove kad netko nešto posta, nego samo gledamo avatar i znamo o kome se radi, kaj ne?
Ja 10-tak...
I još bum... ;)
= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ja sam ih par promjenio do ovog plavog peseka, pa kad sam njega promjenio su mi rekli nek ga vratim... i tako ostajem pri njemu, to je moj vizualni identitet. Uostalom kad se jednom svi naviknu na nečiji avatar onda je zbunjovela kad ga taj netko promjeni jer uglavnom ni ne čitamo nickove kad netko nešto posta, nego samo gledamo avatar i znamo o kome se radi, kaj ne?
znaci mene pamtite po Bartu Simpsonu, onda bum ga vratil
Evo ovo mi je četvrti.