Zainteresiran sam za kupnju jednog od ta dva mobitela,pa mezanimaju vaša iskustva i preporuke.:spin:
Printable View
Zainteresiran sam za kupnju jednog od ta dva mobitela,pa mezanimaju vaša iskustva i preporuke.:spin:
N70 dajem prednost radi symbiana :thumbup:
n70 je u svakom pogledu bolji.
Stvarno je N70 bolji mob, ali ako ti se ne sviđa sporost Symbiana, tj, on ti ne znači ništa u životu, onda bi lijepši dizajn MOtorole mogao presuditi u njenu korist.
Kamera na N70 je dosta bolja...
N70 sigurno!:thumbup:
Sve su ti rekli N70 prednost Symbian, V3X prednost dizajn.
nije samo simbian razlog za kupnju n70 nego i kamera i sve...također n70 :thumbup:
Defitnitvno N70! :thumbup:
N70 ima symb, po meni bolju kameru, dizajn (ali to je subjektivno), veći ekran (fizički)...
Na strani v3x je možda baterija koja bi trebala duže trajati, i nekome dizajn i težina...
n70 je daleko bolji izbor ne samo zbog symbiana!
uozbilji se i uzmi n70
v3x je mobitel za pozive i sms sve dodatno na njemu zaboravi
im v3x i kameru i mp3 player i 3g= Citat =:
Izvorno postao jed2i
Ovisi za što čovjeku treba telefon - kako su oba 3G telefoni puni potencijal brzog prijenosa podataka može se iskorisiti na N70, dok kod običnih 3G telefona osim video razgovora nema neke naročite koristi od toga - za mail npr. symbian odlično rješenje. Mislim da dvojbe nema i zbog toga što ovdje nije slučaj da u usporedbi dummy ima neke bolje rješene ili ugodnije za korištenje klasične funkcije telefona ili je u nekom segmentu - kamera npr. napredniji. N70 u svemu što može V3x je barem jednako dobar + velika prednost Symbian.
Ako nekome symbian ništa ne znači a želi 3G mob i još preklop tada mu je V3x dobar izbor.
Nebi se baš složio da su slike sa V3x bar jednako dobre kao i kod N70... Na N70 su slike dosta čistije... A video je isto bolji... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blueled
losija kamera= Citat =:
Izvorno postao sonyck
losiji mp3
da ne spominjem da je n70 symbian dakle ako ti se ne svida mp3 na njemu samo izaberes program za mp3 koji ti pase
a drugo kaj bi izdvojio je da su motorole uvijek motorole
tj. jako podlozne kvarovima i rikavanju
Ovo je skoro pa smijesna usporedba.. N70 je zakon:thumbup:
osim sto je smijesna,ova usporedba nema nikakav smisao.usporedba fashion telefona i poslovnjaka je potpuno besmislena.