Mob pokazuje da mu je baterija nakon punjenja prazna a normalno radi!!??
Dal da očekujem neki veći kvar u budućnosti?
Printable View
Mob pokazuje da mu je baterija nakon punjenja prazna a normalno radi!!??
Dal da očekujem neki veći kvar u budućnosti?
Koliko dugo normalno radi?= Citat =:
Izvorno postao vrana
dok se ne isprazni do kraja, al nist ne javlja u međuvremenu.
Pita te čovijek koliko dana,sati,minuta,radi.
3 do 4 dana.
ništa čudno za Siemense.to se meni znalo događati na starijim x45 i x55 serijama.jednostavno pokazuje da je baterija na minimumu.i svi su normalno radili,jedino što si morao voditi računa o tome kad si punio mobitel te do kad će ti raditi.
Trebalo bi rekalibrirati pokazivač, ali nije nužno, jedino treba paziti na punjenje. Drugih problema ne bi trebalo biti.
Sad se više nemože ni punit valjda mu je to rok trajanja godina dana i finito.
javlja da je prazan i kad se spoji napunjač puni ga minutu do dvije i onda prestane. Više se ni upalit neda. Mislim da je dao svoje.
Hvala na pomoći al mislim da će mi ovo biti zadnji siemens:)
Šteta,ode još jedan siemensaš
Probaj, ako možeš, s drugom baterijom. Mogla bi biti i baterija u pitanju.= Citat =:
Izvorno postao vrana
Zavisi koliko ga dugo imaš,ja sam na MT50 morao puniti svaka dva dana jerbo sam ga jako trošio,na kraju mi je spala na to.
Imam ga godinu dana, to je navodno siemensu granica nakon koje počne pizdit, vjerojatno namjerno. Prij tjedan dana je normalno radio (4 dana bez beda) i sad je dead!
Možda postoji mogućnost da se resetira. Da ga prasnem s 220V :)
Nije to nikakva granica do koje traju Siemensi. Ja imam još uvijek C35 kojem baterija na čekanju izdrži cijeli tjedan, imam i M55 star 3 godine radi ko novi, tu je i S35 , S45 svi još uvijek ispravni.
Kako sam već napisao, prvo provjeri bateriju. Probaj ju napuniti u drugom mobitelu ili staviti bateriju iz drugog mobitela. Kad riješiš pitanje, da li je baterija ili mob, onda odluči kako dalje.
Osobno, kladio bi se na bateriju.
ja isto dajem glas za bateriju...