-
S65 FFSinit
Mene zanima što je to FFSinit,u biti znam da briše sve na mobitelu i da ponovno piše(updatea,skinuo sa FFSInit_S65_2_xx_FFS-LG04_43)sad što taj 43 znači?Također me zanima dali će se ako recimo to piše i briše pa mi najednom kompjuter restarta,hoću li ga moći upaliti ponovno,ili ponovnu sa FFSInitim početi,i dali mogu to raditi sa originalnim serijskim kabelom od siemensa?
-
FFSinit je pojednostavljeno rečeno, sadržaj fleksibilne memorije. Ovo na kraju LG04_43 označava jezični paket i verziju firmware za koji je namijenjen. Na te podatke treba paziti, pogotovo na verziju firmware. Iako postoji velika mogućnost da FFSinit za v.38 odgovara za v.43 to nije pravilo. Iako nema izvana vidljivih promjena dodavanje novih stvari u firmware zahtijeva i promjenu heksadecimalnih adresa tako da kad bi stavio FFSinit od krive verzije moglo bi se dogoditi da umjesto Poruka otvoriš npr. Internet.
A kaj se tiče prekida ubacivanja FFSinita ne bi smjelo biti problema jer ne brišeš sam firmware, nego ono kaj se pokazuje na ekranu. Bez FFSinit mob radi, samo kaj to ne vidiš :D
-
Aha,ol aj sam to skinuo sa landy-a,tamo nema za verziju 50,gdje bi još mogao naći?