Smije se auto akustika oglasavat na ovom forumu?
Ja sam jednom stavio da prodajem sub pa je bio obrisan oglas il nes slicno.
Printable View
Smije se auto akustika oglasavat na ovom forumu?
Ja sam jednom stavio da prodajem sub pa je bio obrisan oglas il nes slicno.
hm, prema ovom ne..= Citat =:
Ovo je oglasnik za male oglase vezane uz mobilne telefone, ručna i prijenosna računala i sve ostalo vezano uz mobilne komunikacije.
Ako se ne varam bilo je oglasa razne tematike, ne sjećam se sad točno kakvih ali bili su daleko od ovog citata iz pravila...
Siguran sam da se prodavala audio tehnika (pojačala) i oglas je bio aktivan, nitko ga nije brisao.
Ako se u Mobilu može pisati o pojačalima, zvučnicima i inim sličnim stvarima, nema razloga da se ne smije auto-akustika staviti u Oglasnik.
mobil pokriva hi-fi, a ne autoakustiku.
osobno sam protiv toga, naime postoji dovoljno portala i foruma za automobile da bismo to i tu imali... ako mod dopusti, oke, moja preporuka je da se to ne dozvoli
Ako se autoakustika ne može gledati kao dio Hi-Fi tehnologije onda se, po toj logici mogu kupovati i prodavati samo vrhunska pojačala. Sve drugo nije istinski HI-Fi. Izbacimo onda i mp3 i ine playere, jer apsolutno ne spadaju u Hi-Fi. Malo ti je kriva logika o tome kaj spada kamo.
A k tome Mobilmedia pokriva, bar tako naslov kaže, medijske uređaje. Ako autoakustika ne spada u secifične medijske uređaje kud onda spada.
po meni na forume i oglasnike u kategorijama 'automobili'. ali zato sam ostavio moderatoru na ocjenu, a ja dao svoje mišljenje i preporuku, a ne odluku.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka