Čitao sam test u Mobilu i mogu kazati da me se dojmio taj novi HTC.
Problem je da nemam pojma o WM sustavu, pa me strah da ne dam velike novce, a na kraju da se razočaram u mobu.
Što vi mislite?:rolleyes:
Printable View
Čitao sam test u Mobilu i mogu kazati da me se dojmio taj novi HTC.
Problem je da nemam pojma o WM sustavu, pa me strah da ne dam velike novce, a na kraju da se razočaram u mobu.
Što vi mislite?:rolleyes:
u tom slučaju preporučam ti da posudiš neki pda ako imaš prilike ili da ga barem isprobaš da stekneš dojam o tom osu,no sumnjam da bi se razočaro...mislim da bi bio suprotan efekt.
MteoR nije PDA nego Smartphone.
O njemu mogu reci sve najbolje, koristio sam ga oko tjedan, tjedan i pol i odusevljen sam. Napisao sam nesto o njemu jos prije par tjedana:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26450
Gledao sam to, ali mi čitav thread zgleda "nedovršeno" i nedefinirano. Ili ga nitko nema ili ga je bolje zaobići (što sumnjam nakon vaših odgovora).= Citat =:
Izvorno postao rospaya
pardon,mislio na TyTN:retard:
WM for smartphones je pandan S60 (PocketPC vs. UIQ) i mislim da ne mu može konkurirati u sferi programske podrške.
Nema ga mnogo ljudi, no svejedno smatram da je mob odlican. Imao sam neku testnu verziju i nije se niti jednom srusio, a onaj problem sa Tele2 karticama je sad rijesen.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
@ Drug Mile
S60 ima vise aplikacija, no imam osjecaj da su na WM nekako bolje napravljene, profesionalnije. Osim newsreadera meni nista ne nedostaje.
Ma dobro, pitanje je šta uopće kome treba. Prijatelj ima Qtek 8310 i malko sam se poigrao s tom napravicom, pa mogu reć da je WM SP zaniljiv, ali S60 mi je nekako nenadjebiv u smartphone segmentu. Možda je to subjektivna ocjena, ne znam, možda navika, ko zna. Što se tiče aplikacija, pa vjerojatno su bolje napravljene, možda iz razloga jer je Symbian C++ programiranje jako zajebano, a za WM ne znam, mislim da je ipak nekako lakše za developere
Ej Mile!Vidim da si isprobao Qtek8310,dal mozda znas kaj bi tu najbolje išlo u vezi GPS-a?Probal sam tomtom 5.20 i skinul sam na 3 lokacije jedan te isti fail (tomtom.exe) i ne radi mi kad ga pokrenem na mobu!Nekak mi se cini da taj exe fail nije dovoljan za pokretanje ak nema ničeg drugog.Ak znaš ti il tvoj frend plis javite mi to!Već se mučim s tim mjesec dana.Skinul sam i Eastern Europe karte al neznam kaj da radim sa tim!THNX= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile