http://www.tele2.hr/rates/promotion/portability/
Printable View
Dobar pokušaj ali ova verzija za "bla bla" im i nije nešto. Mogli su se istrsit ipak malo više a ne samo 105kn na računu.
Trebali su bar vratit tarifu 0,39/1,39 u svim opcijama a ovo sa mufte brojem i nije nešto.
Pohvalno je jedino to što su bar nešto napravili.
Ostala 2 operatera ne pokazuju nikakve znakove. Zabrinjavajuće!!!
ja mislim da se (ak si na pretplati) isplati uzet BS c81, za 1kn,
moras potpisat ugovor na 18mj i 48kn minimalne potrosnje s mukte brojem (ak sam dobro prokuzio)
npr. ako je prijedes na tarifu 60 i uzmes t2 gore navedenu tarifu, a imas isti broj i mob za super cijenu...
svaka cast tele2, inovacije su dobrodosle, opako sjeku konkurenciju s provokativnim reklamama (ova zadnja mi je najjaca), a i cijenama razgovora:thumbup:
edit: tek sad vidim da se broj bas u cijelosti prenasa i da ne smijes biti pod ugovorom, bla bla bla, tak da... rijetki ce uzet mob za kunu.:-/
tele2 pretplatnicki paketi se ne mogu uspoređivati sa konkurencijom jer su t-mobile i viv jos uvijek ispred. tele2 se cijenema jedino isplati na bonove, a kad oduzmes losu pokrivenost onda se isplati platiti koju kunu vise
Da da daleko su i Vip a i T-mobile od Tele 2.Njihov najveći domet je onaj nogometni paket sa još glupljom reklamom.:bunny: :bunny:
"strašna ponuda"= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ojpi oš ubost simensa pa još sa tele 2 karticom,a Nokie su vjerovatno izvukli iz nekog muzeja
Ajme užasa :bunny: :bunny:
Ne, ja nemam potrebe prenositi broj, ali ti bi mogao neku nokiu upiknut. :bunny:= Citat =:
Izvorno postao sony70
nikakva im to nije ponuda,ali valjda znaju sta rade!:-/ :-/ :-/
Apsolutno se slažem, ponuda je tek tolko da je, već dugo nisu ponudili nešto novo, samo recikliraju postojeće tarife.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Da baš si me uhvatio u razmišljanju :headbang:= Citat =:
Izvorno postao ojpi