-
Pomocccccc !!!! T610!!!!
Raja pomoc neophodna ! ! ! Imam T610... nabavio sam data kabal... pokusavam da uspostavim konekciju izmedju tT610 i PC-a... ne uspijeva!!!! downloadao sam odgovarajuci software. PC raspoznaje data kabal.... ali mi se u mobitelu samo ispisuje poruka "optimizirano punjenje" kad pokrenem bilo koji software za prebacivanje podataka... Fakticki T610 ne raspoznaje data kabal i racunar... da li treba nesto podesiti u mobitelu il koji ...c??? molim vas pomozite sto je prije moguce!!!
-
Okej polako.Jel kabel SonyEricssonov?Ja sam imao toga pa bi ti mogao pomoći
-
Idiotsko pitanje.Sigurno je.Jesi li instaliro softwer sa cd-a koji si dobio sa 610-icom?Važan je Sony Ericsson Image Editor. (kak su pokvareni,daju cd s mobitelom a ne kabel.Mislim što će mi cd bez kabela :D )
-
Nisam upućen jel' to USB ili serijski kabel...
-
ja sam imo t68i i samo problemi s kablom,ali zato IrDa zakon,vjeruj [reko mi WB];D
-
Irda je zakon,to stoji :D
@dmi postoji i usb i serijski.Ja sam imo serijski a ady bi se trebao izjasniti
-
...to i čekam jer svaki kabel drugi problem...
-
SE t610 i data kabel nikako nemogu zajedno,neradi ni sa original kabelom,ostajem vjeran BLUETOOTH vezi
-
Pa to je svakako bolje.Ili irda
-
Ja sa tim programima ca cd-a nemogu uspostaviti vezu sa mob niti sa BT.
Ali komunikacija sa komp i mob štima tako da sam i bez tih programa mogao staviti/skinuti na mob šta god sam htio
-
da uspostaviš vezu između pc-a i t610 preko BT veze trebaš samo instalirati BT,ja sam barem tako napravio i sam i je našao mob i foldere od moba
-
Pitanje: postoji li software sa slanje multimedije putem infracevene veze sa kompa na mob? I gdje se moze skinut. Treba mi za T 610.
-
evo copy pasteam kad već svugdje pitaš isto:
u principu ne treba ti program, dovoljni su windowsi. Ovako: klikni na temu/sličicu/melodiju koju želiš poslati na mob DESNIM gumbom miša - otvore se opcije i ti odi na 'sedn to', a zatim izaberi i klikni na 'infrared recipient'. Naravno, na t610 mora biti uključen IrDA i moraju se komp i telefon gledati prije nego sve ovo izvedeš... (IrDA na kompu bi trebao biti stalno upaljen po defaultu (tako je meni), pa će odmah prepoznati telefon čim mu ga približiš s upaljeni IrDA-om).
-
A ako šalješ sliku pojavit će se na desktopu
-
Gdje se može naći najeftiniji (a da je kvalitetan) BT adapter?
-
-
-
ve-mil je firma koja to (među ostalim) prodaje...
-
probao sam i ja al to ne radi jer kabel ti vrijedi ili samo kod downloada ili uploada neznam tocno tj kabel za taj mo ne radi!Irda s druge strane je jedino sredstvo s kojim s povezes s kompom
:angel:
-
a kakva je razlika između infracrvene koja ide na matičnu i one koja ide na Usb?:confused:
-
stavi softver sa cd-a i odi na win update i dat ce ti drivere koji ti trebaju i to je to
-
Čovječe, gdje si ti ovu temu iskopao, staru više od pola godine...