A,kako ste upali u mobil?
Printable View
A,kako ste upali u mobil?
Čuo sam da se jedino pajserom može... ::)
[quote author=Daniel_Morales link=board=news;num=1027100286;start=0#0 date=07/19/02 u 19:38:06]A,kako ste upali u mobil?[/quote]
bilo bi pozeljno dokazati svoje znanje (web stranice, usenet), i onda imas sanse za ponudu za posao
a dio su infomaticki novinari i tk strucnjaci :P prekvalificirani ;)
pa.. ustvari ono što je jsp_m rekao stoji... i zaluđenost, barem do neke mjere, tim tehnologijama koje se pojavljuju i to.... interes (za tematiku koju ne pokrivaju postojeći novinari), istraživanje i kemijanje
osobno, počeo sam surađivati prvog ljeta nakon godinu dana izlaženja... došlo je do promjena u cijeloj redakciji tako da sam poceo u trenutku kad je trebalo novih ljudi, a taman sam i faks upisao.. tako nekako počeo sam se interesirati za sve to, i nekako se poklopilo kako sam se upoznao s mobilnim telefonima u to vrijeme... i sad sam dogurao skoro do dvije godine u mobilu, zgodne stvari naučio, i dvojica su samo od mene dulje u redakciji a paradoxxxalno mi je kaj sam još uvijek najmlađi od svih ;D ;) 8)
[tt][/tt]meni tata sriktal posao tam prek veze odnosno dal je zzapanu i još nekima lovu (oko soma svakom) ;D pa sad tam nosim poštu i perem zahode i baš mi je super,a rekli su mi i da ču sljedeće godine delat i za plaču ;D ;D ;D i da će mi pokazati neki mobitel i pustit me da telefoniram ;D
[quote author=kakav_nered link=board=news;num=1027100286;start=0#4 date=08/02/02 u 22:54:40][tt][/tt]meni tata sriktal posao tam prek veze odnosno dal je zzapanu i još nekima lovu (oko soma svakom) ;D [/quote]tata ti zriktal... kak si ti nesposoban si sam nać posel, to je za nemrešbolivit ;D 8)
hm... još samo da naučiš moj nick pisat ispravno.. pod hitno ;D ;D ;D ;D ;D
[quote author=kakav_nered link=board=news;num=1027100286;start=0#4 date=08/02/02 u 22:54:40][tt][/tt]meni tata sriktal posao tam prek veze odnosno dal je zzapanu i još nekima lovu (oko soma svakom) ;D pa sad tam nosim poštu i perem zahode i baš mi je super,a rekli su mi i da ču sljedeće godine delat i za plaču ;D ;D ;D i da će mi pokazati neki mobitel i pustit me da telefoniram ;D[/quote]
;D
mora da je tatta puno platio da budes na takvoj poziciji
;D ;D Ma to je super poso! Testiraš mobitele i laptope.Zakon!!!!11 :D A kolika je plaća? ::)
hehe
ipak se ne moze imati i posao iz snova i jos za to biti placen.. :-X
Vidi ti njega, on bi jos i novce ;D ;D ;D
ma fučkaš nofce svaka budala zna s nofcima ;D
hajde da ozivim ovaj thread.. je li tko uspio trudom sa foruma doci do Mobila? znam da je obrnuto islo ...:D
Pa naravno, šansa uvijek postoji. Pogotovo ako se baviš nekakvim egzaktnijim dijelom mobilne tehnologije.
Pa gdje ste samo iscupali ovaj thread!
A kaj ga ti sad kenjash. Pa dosta se forumasa s nama (kvaziMobilovcima) naslo (to kaj tebe zena ne pusti ne daje ti za pravo dizat frku na forumu ;) )= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
A i WBja smo nasli jednom ispod savskog mosta nakon forumske pijanke i onda je prvo pitanje bilo "Oces radit za Mobil" a tek kasnije " ko te sve silovao nocas" , "gdje zivis" i tako to.
Dakle mnogi su stigli do Mobila, a jedini ja obrnuto ;)
odmetnik :lol:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD