S mobitela na drugi mobitel.ja imam k700i,i igre su mi lockane.ima neki način da ih otljučam pa da ih mogu poslati?
Printable View
S mobitela na drugi mobitel.ja imam k700i,i igre su mi lockane.ima neki način da ih otljučam pa da ih mogu poslati?
ne mozes sa K700, ali se moze sa novijima K750/W800... ali ne znam sad napamet, a i mislim da je vec bilo na forumu
Koliko mi je poznato, to se NE može... kada instaliraš igricu, nemožeš ju više slat... Kod K750/W800 je riješeno tako da igrica stoji u jednom folderu i onda se instalira, pa možeš poslat igricu iz foldera di se nalazi kad ju pošalješ na svoj mob... Ako se nevaram, kod K700 se igrica instalira i to je to...= Citat =:
Izvorno postao seha
to bi bilo jako dobro , al je nažalost nemoguće. još nisam naišao na mob ili igricu koja bi se mogla slat blututom ili iceom moba. a, bit će i to jednog dana. P900 ima to u opcijama , ali još nisam probao. :licklips:
Da zakljucim: to se NE MOZE. Prema SE, to je namjerno tako napravljeno, zbog zastite copyrighta proizvodjaca. Na K750/D750/W800 i slicnima (mislim da na svima koji se mogu prosiriti karticom) to se radilo tako da preko kompa kopiras igru u folder "Ostalo", zatim je instaliras i NE OBRISES iz ostalo, pa znaci imas dvije kopije, jednu "radnu" i jednu "za slanje". Pretpostavljam da bi se tako nekako moglo i na K700 ako uspijes natjerati mob da .JAR file stavi u "Ostalo" (inace ga automatski stavlja u "Igre" ili "Aplikacije").
tako je! dobro si reko:thumbup: ali nečeš ga natjerati!= Citat =:
Izvorno postao ravilov
hvala na odgovorima.
ni da uspijem staviti u folder ''drugo'' ne bi uspio poslati nekome,jer se fileovi iz tog foldera na mogu slati,barem ne na mom mobu.
Kako ne? Odmah na lijevoj tipki ispod ekrana, "Send" tj. "Poslati". :-/= Citat =:
Izvorno postao seha
ne,tako sam probao neke fileove koje moj mobitel ne podržava(.ogg format neke muzike npr.) i mogo sam samo izbrisati
Možeš na Siemensu...= Citat =:
Izvorno postao tj1
Mozes i na drugima, ali pricamo o SE...= Citat =:
Izvorno postao domy_os
činjenica je da baš i nemam puno iskustava s simensima
Moze se i na K700 spremiti u drugo (na slican nacin kao kod k750/W800) tako da igru mozes poslati kada i kome hoces.= Citat =:
Izvorno postao tj1
Koliko je meni poznato, igrica se sprema u "drugo" ako format nije poznat...= Citat =:
Izvorno postao mentol
Imao sam K700 i na sve sam načine pokušao prebaciti igricu sa K700 na neki drugi mob... ali nije išlo nikako...
Ako se nevaram, kada K700 povežeš sa kompom sa BT-om onda imaš foldere: Slike, Teme, Video... ali nema foldera "ostalo" već igrice stavljaš direktno u taj "prozor od K700", dok kod istog povezivanja sa BTom kod k750/W800 ima foldere: Slike, Teme, Video i ima folder "Ostalo" u koji se stavljaju igrice...
Kod k700 se ifrica prebaci na mob i odma instalira... ja nisam našao način da igricu prebacim u folder Ostalo...
Ja sam uvijek imao isti nacin prebacivanja igara u mobitel. Desni klik na igru/file pa "Send To..." pa "Bluetoothe devices" i onda K750. Igru mi automatski smjesti u Other folder ili me pita da li je zelim odmah instalirati... I nikad nisam uspio prebaciti vec instaliranu igru na drugi mobitel preko bluetootha ili bilo kako drukcije. Prilicno sam uvjeren da se to ne moze.
Pa to sam i ja rekao.= Citat =:
Izvorno postao dorian_gray
Sto se tice K700 i foldera "Ostalo", postoji jedan "zaobilazan" nacin. Promijeni se ekstenzija imena igre tako da ne bude .JAR (npr. u .BLA) i posalje se na mob. Mob onda ne zna sto s tim pa spremi u "Ostalo". E sad, jedino je pitanje moze li se takva datoteka onda poslati na drugi mob tako da bude upotrebljiva (drugi mob bi morao moci promijeniti ekstenziju datoteke, a to bas i nije cest slucaj :( ).
Mozes promijenit ekstenziju recimo sa Moby Explorerom, tako da je potpuno moguc i funkcionalan ovaj postupak koji si spomenuo.= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Da, ali onda i taj koji prima igricu mora imati moby explorer na mobu... Malo komplicirano... :-/ Na K750/W800 je to jednostavnije riješeno...:spin:= Citat =:
Izvorno postao Doctor HR
a da bi taj drugi mobitel imao moby explorer,opet on nekako treba s kompa dobiti taj program,a ne s drugog mobitela...znači ista stvar...