Evo vaše subjektivno mišljenje znači nema veze šta je meni važno nego šta je vama važno
Printable View
Evo vaše subjektivno mišljenje znači nema veze šta je meni važno nego šta je vama važno
7610 samo zbog OS-a:thumbup: , K750 ima svaki vrebac na grani
7610, imao ga. NAjbolje mi je mobitel sjeo...nebih ga mijenjao da ga vrijeme (brzina softa i sl) nije pregazilo...
Još uvijek se nadam izlasku 7610i
Imam dosta iskustva sa 7610, i mobitel mi uopće nije sjeo. Ne sviđa mi se dizajn, strašno je spor, a i kamera je srednja žalost. Uzeo bih K750.
K750 puno bolji po mom mišljenju i daleko noviji.7610 spada u klasike.
7610 zbog dizajna i zbog symbiana
Ja bi se u ovom slučaju odlučio za K750 makar sam u većini slučajeva za Nokije...
Noviji mob, brži, bolja kamera, bolja baterija, veća rezolucija ekrana, stereo slušice...
Na 7610 mi se sviđa što je Symb i dizajn mu je OK, ali nema stereo slušalice... :-/
Svaki ima svoju prednost, a ja ju najvise dajem nokiji:thumbup:
k750i (ali usporedba ti baš ne valja. Uzeo si Nokiju koja je izišla 1 god. prije k750i).
Potpis, sve je symbian FAN rekao.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Trenutno koristim oba, i meni osobno se n7610 više sviđa. Software je malo sporiji, ali može se normalno koristiti ako nema hrpa aplikacija u pozadini.
K750 mi ostavlja dojam igračke, nema baš puno detaljnih opcija za podešavanje i jedino što mu daje prednost je bolja kamera i možda zvuk, ali ja ni jedno ni drugo ne koristim često.
ako ti nije bitna funkcionalnost(instaliranje raznih programa i takvih gluposti)preporucujem k750i(radio s RDS-om,2mpx kamera,irda,odlican stereo zvuk)
7610 je dosta zastarila,a nemre se mjerit sa kvalitetama ovih stvari koje sam naveo sa k750i.
Tak da svoj glas dajem Sony Ericssonu:thumbup:
dao sam glasa za k750 ,daleko od toga da njoka nevalja ali ju je vrijeme zaobislo.
ne pomažete puno mislim 8/9 skoro pola pola ajd vidit ćemo još
7610 je spor, kamer abas nije super i sve to, no ima Symbian sto mu daje veliku prednost.
A k750 ipak ima funkcionalan mp3 i sve to, makar bilo koji S60 moze pojesti opet bilo koji dummy u ovom slucaju sam za SE, no jedino ako ti je vazna multimedija.
7610 je legenda i dajem glas za nju :)
k750 je ispred,7610 je "pregazen" vremenom!
a ovisi sta mu treba, ako mu treba simbyan onda nokia, ako mu sve te funkcije ne trebau onda SE i gotovo
kad sam uzeo prvi put k750 preporodio sam se što se tiće mobitela
Ja ne mogu bez symbiana i zato bi uzeo 7610 uopće mi nije bitno šta je dosta star model,meni bolja kamera niš ne znači.
Ajde, ima i u tome nešto... Samo što je meni u zadnje vrijeme presudna baterija...= Citat =:
Izvorno postao rage99
A to je na svim symbianima "-"... Dok je to veliki plus kod K750, jer mi je D750 držao tri-četri dana uz stvarno puno korištenja, dok mi na 6630 jedav izdrži dan i pol...
Moj glas ide SE, telefon ima sve potrebne funkcije,jak multimedijalni dio,proširivu memoriju, a kome treba više tj. symbian mislim da ga u ovom trenutku 7610 ne može zadovoljit budući da su aktualni modeli puno napredniji.
Upravo je to plus kod 7610 u odnosu na druge symbine, meni je baterija trajala 3-4 dana sa 20min razgovora i desetak poruka dnevno, koristenje programa 24/7 se također ubraja.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
znači baterija na 7610 dobro izdrži
Za symbian odlicno, ali opet nemoj ocekivati da ti traje kao na dummyu.= Citat =:
Izvorno postao Hacker