OK, skuzio sam da LEDica pocne blicat kad imam propusten poziv ili sms. Ali, jel se moze ikako ugasit, ili bas moram nazvat broj koji me zvao? BTW, danas nije htjela prestat blicat, pa sam na kraju ugasio i upalio mob da to rijesim:-/
Printable View
OK, skuzio sam da LEDica pocne blicat kad imam propusten poziv ili sms. Ali, jel se moze ikako ugasit, ili bas moram nazvat broj koji me zvao? BTW, danas nije htjela prestat blicat, pa sam na kraju ugasio i upalio mob da to rijesim:-/
A da pročitaš upute ;)?
Prelistao sam ih malo, ali nisam nista o tome nasao:-/= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
BTW, super mi je fraza iz uputa:
LED potvrdjuje da je telefon i dalje ukljucen, iako je telefon iskljucen;D
znači imaš propušten poziv-uđi u propuštene pozive i klikni na njega da ga pogledaš i prestat će blicati
Bio, zvao sve brojeve, izbrisao sve liste, procitao sve poruke, zbrisao sve poruke, i dalje je LEDica blinkala ko luda. Gasenje i paljenje je pomoglo;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Jel postoji neka "rucna" metoda gasenja ledice? Poslala mi cura jucer preko BTa neku sliku, otvorio sam ju ali i dalje ledica ne prestaje sa radom:-/
Otvori kuciste i presjeci žicu koja vodi do ledice.;D ;D ;D
I o tome sam vec razmisljao;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao konan1
LEDica blica kad imas propusten poziv ili sms. Sjajnooooo. Na to sam navikao na m55, hm, ovaj telefon bi se mozda mogao uzet.
Gledao sam slike, da li se moze meni nekako 'obojit' jer je crno bijel' ? :(
U "Globalnom inboxu" osim poziva i poruka imaš i rubriku "podaci" gdje možeš obrisati pomoćne fileove preostale od prebacivanja preko bluetootha (veličine cca 48 bajta, koliko se sjećam).
Također, ako ti je screen saver namješten na "štednja energije", ledica će u trenu kad se on aktivira početi blicati kao indikator da je mob uopće upaljen.:thumbup: