anketa ko anketa, bila ovakva bila onakva, koji preferirate program za voice chat
skype, icq ili windows live messenger?
Printable View
anketa ko anketa, bila ovakva bila onakva, koji preferirate program za voice chat
skype, icq ili windows live messenger?
skype mi je ultimativno najlošiji... delay, echo i kvaliteta zvuka mi je koma :-/
koristim msn :kitty:
i ja sam imala skypaca,al sad sam na msn i super je!
evo da i ja sam nesto kazem, meni je super icq, ali ga nitko od mojih prijatelja ne koristi a program ima potencijala, i pritom super odradjen
..je icq i tonu spama i trojana...fala nebi!
imam ih sve i naj su mi skype i teamspeak.
@nan, ak imaš jeku, stavi mikrofon na "mjut"
@lili, kakvi trojani crni??
pa kad mi je skinul icq dobila sam i trojanca,ne konja...hehe;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Google Talk nije los, simpatican, jednostavan i brz.
misliš da sam retardos :jehon:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ispucala sam sve opcije hani... neće :p
onda se pokrij dekom dok brblaš:D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
ili odi u manju sobu.....
ugl, dal čuješ svoju jeku il sugovornikovu?
čujem sama sebe... i nije ajde to TAKO strašno, ali me dekoncentrira i nakon nekog vremena mi digne tlak i onda poludim i sve bacim u k*... nemam ja živaca za ta sranja
http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/n060.gif
Porpisujem...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
ICQ sranje...reklame...
MSN jedino kaj valja
Za razgovor msn preko trilliana.
ni jedan ne valja bez adsl-a,dajem glas za msn:thumbup:
Ja to bas ne volim. Koristim sad icq. Al stalno sam skrivena. ;D
me to.ipak je icq prava stvar:)= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
evo sta mi je danas bilo na icq, neki me nijemac stavio na kontakt listu, neki froschli, i onda je poceo na njemackom a ja blage veze nemam, sto je najcudnije bio je offline a on je i dalje slao poruke na icq, jest covjek ludjak he he...pa ga izbrisao s contact liste
E pa zbog tog sam ja skrivena jer stalno netko uletava. A on nije bio offline vec je bio skriven pa ti je zato za njega pisalo offline. Ja sam isto non-stop offline, a u biti sam skrivena. ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
Koristim MSN od vremena dinosaurusa a u zadnje vrijeme Skype! ICQ rijetko.
Ipak nekako mi bolje leži pisanje jer izgovoreno ne možeš editirati ;D
Najčešće MSN, prvenstveno zato jer mi je najviše ljudi na njemu, a yahoo!messenger koristim već nekih 6-7 godina i uglavnom ga koristim kad razgovaram sa nekim izvana...
Ne koristim internet razgovor često ali google talk se pokazao vrlo dobrim kad razgovaram s ljudima koji imaju dial-up,za tako sporu vezu radi jako dobro - s vremena na vrijeme se nešto ne čuje ali to je do pada brzine preko tog tipa veze.
Da li je netko probao koristit onaj uređaj(ne znam naziv) koji se spoji na fiksnu liniju i komp i prosljeđuje internet pozive sa pc-a i pozive iz fiksne linije na oični telefon,tako da se može koristit klasični telefon za on-line razgovore. Čini mi se zanimljivim rješenjem jer tako vrlo jeftino možeš dobit bežični telefon zainternet,jer ovi "skype telefoni" obični žičani koštaju oko 200kn, a taj uređaj se nađe po cijeni do 300kn i koristiš lijepo svoj klasični(ili bežični) telefon za fiksnu liniju i internet razgovore,ne moraš nabijat na glavu slušalice s mikrofonom.