-
E70 Newbie question
Konačno...nakon mnogo odricanja i mnogo prespavanih noći (umjesto tulumarenja) priuštio nam si Nokiu E70. Lijepa stvarčica. Većinu sitnica i stvari (softvera) koje su me interesirali sam našao ovdje. No ipak mi 2 stvari nisu baš jasne.
1. Prilikom instalacije nekih (ali samo nekih) programa/igara u sis formatu telefon mi prijavljuje krešku sa certifikatom i odbija instalaciju. Neki od njih su FScaller i Blackballer. Lijepo je pisalo da su verzije za S60 verzije 3 no ipak instalacija ne prolazi. Ima li tome kakvog lijeka? Napominjem da opet neki drugi programi instalaciju naprave uredno. Također nema problema niti sa java aplikacijama.
2. Planiram kupiti miniSD karticu pa me samo interesira dali postoje neka ograničenja u smislu kapaciteta, proizvođača, kvalitete i kompatibilnosti sa E70. Konkretno...mislim uzeti sandisk miniSD od 2GB pa ako ima tko iskustva sa tom karticom neka napiše.
-
1. ja imam N73 (nači isto 3rd) i također imam neke probleme sa nekim programima namijenjenim 3rd, to je jednostavno tako jer su ih proizvođači namijenili na tek prve takve uređaje (npr samo za N80 ili 3250). Znači očekuj takve probleme još par mjeseci, pa ćeš kasnije uživat. :thumbup:
2. Kod miniSD-a preferiraj SanDisk jer su najkompatibilniji sa Nokia-om. Ja imam SanDisk od 1GB UltraII i vrlo sam zadovoljan, brzina je ok i nikad nisam imao nikakvih problema. Izbjegavaj neke noname ili žnj marke. Fokusiraj se na SanDisk. :thumbup:
-
Hvala za info, tako sam i predpostavljao. Što se tiče kartice, ionako je izbor mogao biti samo Lexar ili Sandisk. Ostalo smeće ne pušim. Naučilo me pameti dok sam kupovao kartice za foto-aparat..;D
-
kao sto ti je covjek rekao, neke aplikacije za 3rd edition jos treba cekati, ali sve ce to doci na svoje :thumbup:
a pri kupnji kartice za svaki slucaj pitaj jel mozes prvo isprobati, najbolje biti siguran