Imam Motorolu V220.Nigdje ne mogu pronaći flash za nju sa hrvatskim(može bez hrvatskoga).Tražim,nema,nema.Molim vas ako znate stranicu sa flash-om za nju sa engleskim,molim dajte:-/ :licklips: Dajte koji je najbolji:king: Thanx:thumbup:
Printable View
Imam Motorolu V220.Nigdje ne mogu pronaći flash za nju sa hrvatskim(može bez hrvatskoga).Tražim,nema,nema.Molim vas ako znate stranicu sa flash-om za nju sa engleskim,molim dajte:-/ :licklips: Dajte koji je najbolji:king: Thanx:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
WTF???
naslov ti nije bas primjeren ovoj temi, i ima vec par tema o tome FW-u, a i zahtjeve za fileove postas u predviđenu temu za to!!
O.K.Oprostite:chef: Može li tko znati gdje,tražio sam nema:kitty: Thanx:thumbup:
Imas ga ovde http://www.faq4mobiles.de/forum/forumdisplay.php?f=96 (mada se moras registrovati na tom forumu pre download-a)
Regao sam se i skidam drugi po redu flash.JA_SAm thanx:thumbup: Samo s kojim programom da ubacim i da program prepozna "mrtvu"Motorolu.Thanx:)
Nema nekoga manjega programa...:rolleyes:
hmm= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
ne :D...
Mislim,manja kb programa jer imam dial-up pa dugo traje...Zna li netko:rolleyes: prpic odakle si ti iz Sl.Broda:comp: Thanx:thumbup:
pa ako imas ff ili operu, biti ce ti lakse, da mozes pauzirat download :)= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
btw: da iz broda sam, zasto?
Samo pitam,znatiželja:kitty: Može link za PST.bilo koja verzija,može manja:comp:
Thanx:thumbup:
imas ovdje svega= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
= Citat =:
Izvorno postao prpic
Pitanje: Sto ako se ispravna motorola (525) ne zeli upaliti u flash modu??
Odgovor: nešto ne radiš kako treba :spin:= Citat =:
Izvorno postao abcdefgh
Ako mobitel radi kako treba, mora se moći upaliti u BL modu. Možda prerano pustiš * i #?
ubaci BL 07.D0 pa ce se prikazivati sve :spin:= Citat =:
Izvorno postao abcdefgh
Joooj veliki je Product Support Tools(PST):-/ SKinuo sam si Prpic RepStudio Full i skinuo budala s neke stranice flash a RepStudio neće .shx neg .sfl ili .fsl...Ima li kakav konverter da prebacim to ili što da radim...:wstupid: Hitno je...Thanx:thumbup:
ne znam.. ja picim u shx formatu, nisam jos flashao sa repstudiom..= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
Dobro.S kojim programa flash-as moto mob a ako s PST ima li koji manj:rolleyes: Thanx;)
RSD lite :)= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
FlashBackup ti je mnogo mali a i mislim da je najbolji program za flash-ovanje (imas ga negde medju linkova pa potrazi)
Thanx:) Imam RSD Lite ali neki problemi s instalacijom ima li tko download sa .exe ekstenzijom.Thanx:thumbup:
on ce ti instalirati prije instalacije jos neke "updateove" za win...= Citat =:
Izvorno postao Zoky@
nakon sto to instalira, onda krece instalacije :)
Točno.Krene instalacija,sve u redu kad ne može instalirati...Ma nema:evil: SKinuti ću si PST i finish...:king: Thanx na svemu..:thumbup: