info
...jao jedva čekam da izađe:thumbup: , prije par dana instalirao Stronghold Crusader, rasturam vulfa i piga;D , što kažete da li će biti bolji od dvojke?:-/
Printable View
info
...jao jedva čekam da izađe:thumbup: , prije par dana instalirao Stronghold Crusader, rasturam vulfa i piga;D , što kažete da li će biti bolji od dvojke?:-/
Ja također jedva čekam. Cijeli serial sam do sada proigrao. Od običnog Stongholda, pa Stronghold Crusadera i Stronghold 2. Imam i dodatne karaktere u Crusaderu ;D Samo, koliko će koštati igra?
U algoritmu će koštati sigurno više 150 kn.A ako igre naručuješ od nekog ko proaje igre po 15 kn ,cijena ti neće biti problem
i više od toga, no onaj ko ima love ima i orginale:-/ :evil:...a ja se zadovoljim samo s kopiom;D= Citat =:
Izvorno postao Babaa
EVo da vidite kako to izgleda i šta će bit
Stronghold Legends
šta ovi zmajevi i ljudožderi rede na screenshots-ovima:( ....pa zar to neće biti ono ljudi vs ljudi:-/
EDIT: evo još slika http://www.gamespot.com/pc/strategy/...reenindex.html
evo ima za skinut demo na http://www.gamespot.com/pages/gamesp...=6156242&mode=
upravo sad skinuo video i moram vam reć da će igra bit sranje:-/ izgleda da ću morat ostati igrati Stronghold Crusader:-/
čuo sam za tu igru , ne govori se baš dobro o njoj
Izgleda da će biti promašaj isti kao i dvica.
Da, nažalost ne proizvode baš dobre igre(čitaj: skoro ništa ne valjaju). No, ja i tako nisam navikao na super grafiku(osim u Oblivionu ;D ), a takve igre, RPGovi i tipovi Strongholda i Rise of Nations su mi super. Sad se te baš dobro posjetili da Stronghold opet proigram. Danas sam Stronghold obični i pola Crusadera, a sutra ću drugu polovicu i dvicu. Sam dvica me malo zeza ali ću je ja već srediti(ak ne, javim se ;D ). Ali super su mi RPGovi i Strongholdovi(kak se zove taj žanr?).
Neznam dali to spada u strategije ili u nešto drugo= Citat =:
Izvorno postao Skorpion
ja imam 2 strongholda:crusader i deluxe
po meni živo sra**e od igre
meni je stronghold: crusader jedna od ponajboljih strategija
igrica je izašla, pa me zanima da li ju je netko igrao i kakva je?