Bas sam u potrazi za novim Mobitelom,i bas nadje na ebay-u ovaj Benq-Siemens S82,u prepaid paketu ali bez simlocka.
Jel se isplati za to dat 90 €??imal netko iskustva s ovim modelom?
Printable View
Bas sam u potrazi za novim Mobitelom,i bas nadje na ebay-u ovaj Benq-Siemens S82,u prepaid paketu ali bez simlocka.
Jel se isplati za to dat 90 €??imal netko iskustva s ovim modelom?
ma uzimaj, mobitel ima SASVIM solidne mogućnosti a i za te pare neš nać boljeg...= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
s82???
kaj je to? brandani s81?
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
...sfg75...
da tocno izgleda kao sfg75,samo ,taj sfg75 nisam jos nigdje vidio ni u media marktu ni u saturnu ovdje u njemackoj.sad mi nis nije jasno.
cudime da ni na www.gsmarena.com i na www.inside-handy.de nema nista o s82 a ni na www.vodafone.de od kog bi trebao biti.
sfg75 niti neće biti u prodaji, njega su zamjenili s s82...
neznam zašto ga nema na gsmareni, valjde nisu primjetili da je sfg75 sad s82
za te pare odlican mob,i stvarno izgleda mocno
Za one koji vole učiti mađarski:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek...iemens_S82.asp
Za one koji vole učiti srbski;D :
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/848/BenQ-Siemens/S82
Mogli su bar staviti veći displey (mislim na rezoluciju, kao ko d EL71 ili EF81), i maknuti antenu... :-/
Koliko vidim baterija je opet slaba... samo 840mAh... :thumbdown:
kolko para tolko muzike
90e je sa svim dadzbinama?= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
= Citat =:
Izvorno postao grimreaper
nekuzim,kakvim dadzbinama???
si ga na kraju kupio, kak ti se čini mobitel?= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
Vjerovatno je mislio sa svom opremom, koliko ja znam "dadžbina" je izvedena od riječi davati...
Postarina, carina, uplata preko banke - provizija,..........
Mozda sam i malo naredao.
Usput imate ga "navodno" preko u Srbiji za 125€, a soferi su stalno na putu i sigurno ga netko moze dostaviti kod nas.
sto nije bolje kupiti 6230i
Jok, nameti u obliku carine, postarine itd...= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Pa jel te 90e dodje sa dostavom i carinom ili je to trenutna cijena na ebayu? Nece ti ga valjda lik doma donest...= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
da sigurno,sa postarinom hehehehe;D= Citat =:
Izvorno postao grimreaper
evo sad su po 88 eur.postarina je oko 8 eur za Hrvatsku.carina se neplaca ak se salje kao paketic,samo se zaokruzi da je poklon hehehe.
dok sam zivio u Hrv. meni su moji slali malo malo neaki mobitel,i nikad nisam carinu platio,niti su otvarali paket :thumbup:
iako nevjerujem da ga mozes kupit ak si u Hrv.jer se svi prodaju kao prepaid paketi jer je prepaid pakete zabranjeno prodavat van njemacke(treba inace kopija putovnice za registraciju,adresa u njemackoj,blablabla),jedino ak ga uzmes od privatne osobe nema problema,ili ako imas nekog tamo.