Ovako , nabavio sam opet jedan ali ovaj put kodirani , i cini mi se da nesto ne stima , a to je stanje memorije . onaj prvi je imao oko 40mb kad je bio prazan , a ovaj ima jedva 30 , zar je moguce da 10mb krade mi t-mobile?
Printable View
Ovako , nabavio sam opet jedan ali ovaj put kodirani , i cini mi se da nesto ne stima , a to je stanje memorije . onaj prvi je imao oko 40mb kad je bio prazan , a ovaj ima jedva 30 , zar je moguce da 10mb krade mi t-mobile?
može bit T-mobile i naruči mobove s nekom greškom memorije ili čeg drugog pa ih dođu jeftinije. al mislim da je soft u pitanju.
i meni se cini da je soft prije nego neke greske . posto mob ima garanciju , jer to dovoljan razlog da ga odnesem ? pa nek ga fleshaju .
mislim da ćeš za to morat pokazat zube maherima u EM. sretno i držim ti fige. :thumbup:
taman sam napravio prednji koji mi je falio , pa ih i volim pokazivati . ;D
na netu pise da mora imati 32mb ali da su 42 dostupni korisniku - sa mobile reviewa . cudno .
sutra bum zvao i objasnio , pa mozda i urodi plodom , nije da jako smeta , jer ionako nemam nista na mob , ali me smeta jer hocu da pise veca brojka :)
soft je : r2ca001 prgCXC125899_eu_4_c
Mozda je T-Mobile nagurao unutra svacega (slike, zvukovi) pa ti to trosi memoriju. A moze biti i onaj modificirani T-Mobile firmware koji mozda vise zauzima prostora. :-/
To ti je inace zadnji firmware. Mozes probat u servisu rec da imas problema, ne znam, da se rusi, blokira itd. To ne mogu (lako) dokazati da nije tocno, pa ce ti (valjda) morati preflashati. ;)
tak sam i mislio nesto . probao sam sa resetom svega i ispalo je da mob ima ukupno 32mb memorije , a firmware nije nesto bogat - nema ni puno melodija ni slika , niceg vrijednog spomena zapravo .
EDIT: ovako , zvao tehnicku podrsku i malo prodiskutirao , sjetio se kak mobitelu treba dobih 45sekundi do 1.5minute da se upali i rekli da onda slobodno ga donesem na osvjezenje softvera , ali nazalost ovo sa memorijom kazu da je samo stvar t-mobile softvera i da tu ne mogu pomoci i da mi ne mogu staviti tvornicki softver . za tjedan dana bude gotov , vec sam ga predao .