U tom pod forumu je velika zbrka i svako malo stižu nove ponude različitih vrsta, zato mislim da bi se trebale uvesti kategorije poput: potražnja i prodaja. Pa npr. prodaja na: GSM, PC...
Nadam se da će moderatori prihvatit prijedlog!
Printable View
U tom pod forumu je velika zbrka i svako malo stižu nove ponude različitih vrsta, zato mislim da bi se trebale uvesti kategorije poput: potražnja i prodaja. Pa npr. prodaja na: GSM, PC...
Nadam se da će moderatori prihvatit prijedlog!
nije potrebno, nemamo stotine oglasa dnevno več samo nekoliko.
Ma ne treba ih biti stotine da nastane zbrka, evo ja sam stavio oglas i sutradan sam ga jedva pronašao u moru novih ponuda o memorijskim karticama i džepnim računalima...= Citat =:
Izvorno postao sodom
ima u tome nešto , al ga probaj stavit u praćenje tema . heh , i ja sam to tek nedavno skužio:creep: . i još nešto, kad vidiš sodomov avatar u svojoj temi ,više ne komentiraj. samo se:japan:
Ovaj forum nije namjenjen samo oglašavanju... to mnogi misle da jeste... Ono da je forum super za oglase i tak to... Ali kao što je već izjavljeno u pravilima... to je samo interno za stalne korisnike da nađe neko povoljnije riješenje u nabavci nekih stvari... Što se mene tiče, koliko ga mi gledamo i pratimo, može ostati ovakav kakav je... Kad postaš u oglasnik, preplati se na temu pa ćeš dobiti obavijest na PM ako ti netko šta posta...
Što se manje ovo pretvara u oglasnik to bolje... neka ostane stručan ko što je i do sad bio...
živiooo! :king:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Malo OT ali mislim da bi trebalo staviti podforum "procjene" u Mobilne telefone opcenito ili u oglasnik, jel ima sve vise tema procjene po cijelom forumu. S tim da se pokusaji prodaje u takvim procjenama zabrane (kaznjavaju)
Oglasnik bi trebalo urediti, bez obzira na broj oglasa ne treba gurati glavu u pijesak i pisati kako je ovo tematski forum i bla, bla... Oglasnik je dio foruma i kao takav zaslužuje jedank tretman kao i ostali dijelovi foruma. Bilo bi dobro kad bi se sam moderator Oglasnik izjasnio o tom prijedlogu ili dao i neki drugi.
Procjene, za sada ostaju u Oglasniku jer je nemoguće pohvatati sve lažne procjene (oglase u biti) u tematskim forumima.
konkretizirajte prijedlog - dakle ne npr. jedna potkategorija i tri točke... nego konkretan prijedlog kategorija, potkategorija podjela. to je prijedlog za uređenje, ovo je samo pokušaj prijedloga.
izvolite...
Ovako je to zamišljam:
Oglasnik:
Mobiteli i oprema
Računala i oprema
Multimedija/igrače konzole
Ostalo
slazem se s gore navedenom popistom, no mislim da ne treba odvajati ponudu i potraznju... jer sto vise odvajamo to vise klikova treba da se dode do pojedine informacije a ljudi s losiim modemima znaci i duze cekanje.. naime nemaju svi adsl.
nesječam se da sam vidio kako netko ovdje prodaje fiksni telefon,bežični pa bi taj forum zjapio prazan,..slažem se sa khidegom da se ponuda i potražnja ne razdvaja,možda bi bilo bolje:
Mobiteli i oprema
Računalna i komponente
Ostalo
po meni čisto kopiranje plavog oglasnika, pa ako već ima ponuda i potražnja, zašto ne bi bila i zamjena kao podkategorija....
= Citat =:
Izvorno postao sodom
potpisujem ovo... vise od toga totalno nije potrebno
Može i ovako:
Oglasnik:
Ponuda:Potražnja:Mobiteli i opremaMobiteli i opremaRačunala i oprema
Računala i opremaMultimedija/igrače konzoleMultimedija/igrače konzole
Naravno može i bez ponuda/potražnja...
Ja sam ovo više napravio kao primjer, naravno da neće biti svi ti podforumi.
nije potrebno toliko komplicirat,neka bude jednostavno i pregledno.
a kako bi ih drugačije odvojili nego kao podforume ;)= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Ja sam rekao da neće sve navedeno biti podforumi, a znam da bi navedene rubrike (mobiteli i oprema, računalna opreama i komponente te ostalo) bile podforumi! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Mislim da je nepotrebno toliko se širiti u podforume, Sodomov prijedlog djeluje ok:
- Mobiteli i oprema
- Računalna i komponente
- Ostalo
Ponuda i potražnja - sve u jednom. Eventualno još dodati i "Multimedia" za mp3 playere, memory stickove, konzole etc.
E btw ovo "igračke konzole", daj to reguliraj, suze mi idu.. :)
možda ovako:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
- Mobiteli i oprema
- Računalna i komponente
- Procjene (ili ih staviti kao podforum pod Ostalo)
- Ostalo
Ako malo razmislite, kad odvojite mobitele i računala i pripadajuću opremu sve drugo, a da se može staviti ovdje u oglasnik spada pod multimediju.
Iz toga slijedi da bi logična podjela bila:
-Mobiteli i sve vezano uz mobitele
-Računala i sve za njih i oko njih
-Multimedija (sve ono što ne spada u gornje dvije kategorije, a vezano je uz tematiku foruma)
Ponudu i potražnju, kao i procjene nema potrebe odvajati, a pogotovo nema smisla stavljati posebno procjene, jer bi onda dobili podforum gdje bi se opet sve izmiješalo i opet bi trebalo to razdvajati.
tako sam i ja razmišljo no ima stvari koje se ne svrstavaju pod mobitele niti pod računalnu opremu več pod ostalo a ne spadaju u multimediju ,čim se pojavi takav oglas nebude imao definirano mjesto,dok "ostalo" može dosta različitih stvari sadržavat pod svojom domenom.
Daj mi koji primjer. Koliko god sam razmišljao, nisam se sjetio ničeg a da se ne može staviti pod multimediju. Naravno, one stvari koje i inače idu u oglase.= Citat =:
Izvorno postao sodom
ovisno kako si definiro multimediju,no pod primjer bi mogo dat neki pda,zvučnike ili digitalni fotoaparat primjerice.
stvar je dogovora,ali mislim da bi pod pojmom "ostalo" ljudi prije uvrstili navedene stvari pa i one koje se sad nisam sjetio.
Pda može ići i pod računala, a i pod multimediju, zvučnici i foto-aparati spadaju pod multimediju jer u biti sve kaj ima veze sa slikom i zvukom možeš staviti pod multimediju i nećeš pogriješit.