Zanima me jel se nekako moze napraviti da taj logo se zapali kad je mob zatvoren svakih 30 sec?
Printable View
Zanima me jel se nekako moze napraviti da taj logo se zapali kad je mob zatvoren svakih 30 sec?
Jok.
Ključna stvar svih tih Moto-LEDova je da se pale samo, jedino i isključivo na neki trigger: kad dođe SMS, kad dođe poziv, kad je se puni baterija, kad je missed call itd. Tako da ono što možeš raditi je da iskoristiš te evente pa da radiš sa svjetlom. Tipa, kad dođe SMS možeš to iskoristit pa palit i druge LEDice, ne samo onu namijenjenu za to.
Da bi ti se M palio svakih 30 sekundi trebao bi ti neki event koji onda ne bi nestao. Tipa, dođe ti SMS, pa se u funlight.pat stavi LOOP koji svakih 30 pali M. I tako sve dok ti ne pročitaš SMS, jer onda event nestane i LEDica se više ne pali.
Tako da je to pretty much nemoguće.
cek, mislim da postoji nacin...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ono kada stavis da ti prikazuje na kojoj se lokaciji nalazis...
To se mijenja jako brzo... i svaki put kad se promjeni upali se vanjsko svjetlo(to je razlog zasto sam na svojoj v550 to iskljucio, jer me zivciralo preko noci)
I znaci, ukljucis tu opciju, i ne ukljucis da ti dolazi textualno izvjesce(sms), nego da ti pise umjesto datuma...
Ajd ako je netko skuzio.. ;D
A to bi čak i moglo upalit....
da al kad se to radi onda se ukljuci i display... jel ima nacin da se to promjeni?
koji display?= Citat =:
Izvorno postao OBA
Vanjski display od v3i
ja tebe nista ne kuzim...= Citat =:
Izvorno postao OBA
pa kad mi dodje info servis (mob je zatvoren) zasvijetli mi logo- znak motorole i display ( vanjski) onaj mali.... jel sad jasnije? Pa me zanima jel kad mi dolazi info servis da mi svijetli samo logo...
sta na v3i svijetli i logo?? :-/= Citat =:
Izvorno postao OBA
nisam znao..
@OBA: mislim da se info servis tretira kao i svaki drugi SMS, dakle trebalo bi u funlight.pat modificirati i maknuti vanjski display sa patterna za SMS. Ali to povlači za sobom da se display ne bi palio niti za SMS.
@prpic: zezaš, right? Pa to je valjda najbolja promjena na mobu izvana, taj plavo osvijetljeni "M"
ozbiljno, nisam znao...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ajd dobro, sada znam :-/
Upravo tako! Vidio sam slično postavljeno pitanje na gocellular prije nekog vremena,bar mislim da sam tamo vidio i kažu da se može samo uključiti i isključiti svjetleći logo a ne modificirati da radi na određeni poziv ili sms!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil