prije nekih pola sata pri mijenjanju teme riknula njoka.sad se vise ne da upaliti nego samo bljesne.da li neko zna o kakvom se kvaru radi?
Printable View
prije nekih pola sata pri mijenjanju teme riknula njoka.sad se vise ne da upaliti nego samo bljesne.da li neko zna o kakvom se kvaru radi?
Taj kvar je tipičan za Symbian Nokije, ovo mi je prvo što čujem za S40.
Whatever-pokušaj puniti, pokazuje li se oznaka baterije ili ne? Zatim, izvadi bateriju, na nekih sat vremena, vrati, pa pokušaj uključiti.
Ako ništa ne šljaka, mislim da je jedino rješenje-upgrade novoga (ili već postojećega) firmwarea.
da, probaj punit, pa vadit batt, ak to ne pomaze, onda novi soft... stotinjak kuna...
...ili odi u mobis da ga pogledaju= Citat =:
Izvorno postao danyx
probat cu sve pa cemo vidjeti.
sve sam probao i nista ne vrijedi.sreca pa imam garanciju.
Nadam se da je Mobisova. Onda nema problema.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Javi što su napravili, inzistiraj da ti opišu kvar.:thumbup:
poslao sam je na servis pa kad zavrse trazit cu da objasne zbog cega je crkla.
sredio sam 6280(raspad softvera) i odmah je prodao,za svaki slucaj.:evil:
Jesi ju prodao ili ju prodaješ?= Citat =:
Izvorno postao zmija
no, back on topic, da nebi bilo da su tu neki oglasi...
Znači, u Mobisu su ti stavili novi soft i to je to ili su još nešto drugo mijenjali??
nisam je kupio ni servisirao u mobisu nego u jednoj "trgovini" od koje sam dobio garanciju od godinu dana i koji su vrlo korektno popravili mob.odmah sam je prodao odnosno zamijenio tako da je vise nemam jer ne vjerujem mobitelima koji se jednom pokvare.:-/
to je tvoja greska, ne mobitelova, tj ti si instaliro nekompatibilnu temu koji si vjerojatno skinio s ko zna kojeg servera... klasican primjer kako unisiti nokiu 6280, znam za dosta takvih slucajeva...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Slazem se s ovom konstatacijom :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
bas zato sto se tako lako "unisti" softver sam je i prodao.na k750i sam imao brdo tema sa svih mogucih stranica i nikad nije zastekao.
Điz... nisam znao da bi mob mogao zaštekati radi neke teme... Niti jedan mob mi nije zaštekao zbog toga... :-/ Baš glupo... :thumbdown:= Citat =:
Izvorno postao khideg
da nijedan, osim 6280 :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86