Dakle, igrom slucaja neznam vise svoj glavni (master) reset kod na mobu, pa me zanima kak to promijeniti?!
Hvala
Printable View
Dakle, igrom slucaja neznam vise svoj glavni (master) reset kod na mobu, pa me zanima kak to promijeniti?!
Hvala
moraćeš se igrom slučaja zateći u nekom servisu ili kod nekog forumaša koji se bavi flešanjem u slobodno vrijeme da ti ga resetira i otključa.:thumbup:
Hm... dobro, i to je jedna od opcija.. A sad nesto pametno sto bih sam mogao napraviti... :comp:= Citat =:
Izvorno postao tj1
AFAIK, nema nista sto mozes sam napraviti. :(
Kaj nemrem ja nis napraviti tu sam?! Pa kaj nije slican postupak ko npr. mijenjanje ikona, povecanje sms memorije ili slicno?!?! :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
to se može samo na samsungu, "pametno moje". i to ti je najpametnije što ćeš ovdje čuti ;D ako želiš savjet onda ne drveni bez veze.
Daj nemoj lupat gluposti.. A kak sam si ja onda, "pametno milo moje", koristeci FAR zamijenio i ikone i povecao sms memoriju?!?! To kaj ti neznas, ne znaci da se nemoze... :evil:= Citat =:
Izvorno postao tj1
Zake bi nosio mob nekom ko ce me odrat za 200kn ak se sam mogu zajebavat sat-dva s time..
s takvim stavom , nije ni čudo da te denu 200kuna;D ;D
:nono:= Citat =:
Izvorno postao tj1
Ocito niko nezna kak to napraviti... Od sto glasa, glasa cuti nije...:spin:
Mozda zato sto se to NE MOZE, kako smo ti vec objasnili.= Citat =:
Izvorno postao pedro
Sa FAR-om bi se mozda i moglo, ali sumnjam. Veca je sansa da nesto sje*es. :(
potpisujem ono sto ravilov kaze. jedino ga odnesi kod nekog unlockera da ti ga otkljuca ili stavi novi firmware. Ovo cu zatvoriti jel je rijeseno :closed: