Iako se nešto već šuškalo o tome, eto nam sada i službeno:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...afone-710.html
Naravno da je kineskog porijekla, a trebao bi biti jeftin.
Printable View
Iako se nešto već šuškalo o tome, eto nam sada i službeno:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...afone-710.html
Naravno da je kineskog porijekla, a trebao bi biti jeftin.
Hm... :-/ :rolleyes: Nekako me podsjeća na neke Samsung-e...
Sada će vodafone proizvoditi svoje mobitele, što znači da će (ako ikad dođu kod nas) raditi samo na VIP... :-/
Pametno su se dosjetili, u svojim mrežama koje su itekako rasprostranjene moći će ih prodavati jeftino (možda i besplatno) onima pod ugovorom. Ipak veći uspjeh ovim mobovima nikad neće postati realnost, kako zbog ograničenosti na mrežu tako i zbog novog neafirmiranog branda. Ljudi će uvijek prije uzeti Nokiu npr.
gdje se mogu pogledati telefoni koje su proizveli (specifikacija i slike)?
Pa daj pogledaj link u prvom postu!!= Citat =:
Izvorno postao mulder
Napravili su jedan mob...
Evo da, nemoraš tražiti po tom linku:
1,3Mpx kamera, TFT displey rezolucije 176x220 (262144 boja), utor za miniSD kartice, može se povezati putem USB-a i Bluetooth-a, podržava MP3... Spominje se i UMTS i 3G, ali neznam talijanski... :-/
meni dizajnom vuče na Smasunge...
svida mi se,, hoce to doc u HR
Svejedno mislim da je Vodafone sklopio s nekim proizvođačem mobitela ugovor koji će za njega proizvoditi poebne modele, koji će biti jeftiniji u odnosu na konkurenciju...brijem da je to nešto kao i "K Plus" u Konzumu ;D
Za one koji slabo stoje s talijanskim, malo slobodniji prijevod:
"Vodafone je najavio svoj prvi uređaj označen isključivo vlastitim brandom,
napravljen u suradnji s kineskom tvrtkom Huawei.
Radi se Vodafone 710, UMTS uređaju visokih multimedijskih kapaciteta.
Ovim potezom Vodafone uizravno ulazi u natjecanje s vodećim svjetskim proizvođačima, dajući mogućnost svojim korisnicima da izaberu novu seriju uređaja visoke klase, ali pristupačne cijene.
Model 710 je napravljen upravo u svrhu popunjavanja praznine u ponudi
UMTS uređaja velikih mogućnosti, ali niske cijene.
G.Schulte-Bockum, direktor odjela za uređaje je izjavio da je 710 prvi 3G uređaj označen samo markom Vodafone i predstavlja ono što korisnici očekuju od Vodafonovog telefona, visoku tehnologiju i odličan omjer mogućnost-cijena.
Radi se o preklopnom uređaju sa kamerom 1,3MP, slotom za MiniSD karticu, USB konekcijom i Bluetoothom.
Dolazak na tržište u zemljama u kojima posluje Vodafone se očekuje idućih tjedana."
čiji OS ima, da li će ikone biti onako gadne ili spremaju neš novo?
Evo vam ga i ovdje:
http://www.inside-handy.de/news/6916.html
Isti glupi stari skin.
ikone su "normalne" za vodafone... iskreno, nisam ni očekivao da budu drugačije... :-/
vao vip nemaju pojma o tome...
Jel neko zna dal ce to doci kod nas? i dal imaju neke okvirne cijene?
Možda uopće nije loša stvar, jer ima nas dosta koji loše stojiimo s novčanikom. :hrv: Šta mislite kolika bi mogla biti cijena?
A, Bože, svašta!
Vodafone, po mom sudu ne bi trebao proizvoditi "svoje" modele jer će prema tome ostali uređaji koji nose brand te firme kao davatelja mobilnih usluga, imati dva naziva. Nešto kao da imaš npr. Nokiju sa SE oznakama. WTF???
Dosad je moja deviza bila da ne bih uzeo vodafone ili bilo koji drugi brendirani telefon, ni da je džabe. Ovaj sad ne bih uzeo niti da oni meni plate 100 kuna da ga uzmem. Znači ima negativnu vrijednost ;D
;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Liči na E730, ustvari i je kao E730 sa memory slotom...
Htio sam reć na šta liči, ali ću bit pristojan
Dakle, dame i gospodo, da ne biste rekli da Vodafone ima uvijek isti glupi skin, i ovo je Vodafone model.
Zove se primofonino, dolazi u dvije verzije-za djevojčice i dječake.
Za sada je dostupan samo u Italiji po skromnoj cijeni od 99,00 Eura.
Ovo je slika jednog od dva modela:
http://static.blogo.it/mobileblog/pr...isney_d100.jpg
Pretpostavljam da je ovaj namijenjen dječacima!;D ;D ;D
pa to nije mobitel to je igračka....a niš još jedan koji će se pridružit siemensu, sendu, alcatelu i ostalim koji su propali, jedino što će ih možda izući su niske cijene.
Mobitel je zbilja koma (mislim na ovo rozo pederkasto jaje od mobitela)...to nebi kupio ni najgorem neprijatelju ;D
taj mob u linku je pretpostavljam za dječicu... izgleda mi ko oni što se mogu kupiti u dućanu, što su bombone u njemu... ;D ;D Stvarno odvratan mob...= Citat =:
Izvorno postao noćni_djelatnik
Ali što je najgora stvar, netko će ga kupiti... :thumbdown:
uvije ima budala koji ce i tako nesto kupiti i to sa onim odvratnim softverom.
Ovaj mob na gornjem linku, brijem da neće imati ni ekran u boji... nekako je premali displey da bi imao vodafoneov soft (onaj koji se može nać na "normalnim" mobitelima)...
Ajde onaj prvi mob, Vodafone 710, i liči na nešto, ali ovaj drugi... mislim, di ga samo napraviše i za koga...
e mobitel je tako cool!!!da bar dodje ovdje u njem.odmah ga kupujem;D= Citat =:
Izvorno postao noćni_djelatnik
znas kak to privlaci poglede;D
ja sam jedno par mjeseci nosao V3 RAZR u pink farbi.hehehehe,koji pogledi su bili kad sam ga recimo izvadio u tramvaju;D ;D ;D ;D