kupio sam ovo cudo i kopirao sam sada na njega cijeli imenik s kartice na mob i poceo upisivati brojeve(pod kucni, mob...) i u imeniku mi se sada pokazuju i brojevi s kartice i brojevi s moba... da li je moguce da prikazuje samo s moba...
hvala!
Printable View
kupio sam ovo cudo i kopirao sam sada na njega cijeli imenik s kartice na mob i poceo upisivati brojeve(pod kucni, mob...) i u imeniku mi se sada pokazuju i brojevi s kartice i brojevi s moba... da li je moguce da prikazuje samo s moba...
hvala!
kopiras brojeve s kartice na mob. spojis sa na komp.i brojeve s kartice premjestis na komp. !!!!! jednostavno tak sam i ja napravio na svom cudu;D= Citat =:
Izvorno postao gogo666
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
aha, znaci morao bi pobrisati nakon sto prekopiram sve s kartice?
Da mal se igraj ! nemoj zaboraviti na komp staviti imenik za svaki slucaj da ga imas !!= Citat =:
Izvorno postao gogo666
nisam ja navikao na ove samsunge, morati cu ja to prodati... :)
Mob ti je dobar !! sve je stvar ukusa, trebas se naviknuti na tipkovnicu !!= Citat =:
Izvorno postao gogo666
ja ga nism na pocetku koristio, htjeo sam ga prodati al sam se naviknuo i sada je ok!!
istina, i nije nikako los, lai mislim da ce ici u prodaju... vidjeti cu jos...
Da ne otvaram novu temu, evo dižem ovu staru temu...
Naime, zanima me da li se kako može namjestiti da kad uđem u imenik da mi budu samo brojevi koje sam kopirao na mob, a ne i oni na SIMu i na mobu?
U "Upravljanje -> lokacija memorije" mi stoji TELEFON a kad uđem u imenik onda su mi tamo i brojevi sa SIM_a...
kako da to popravim? Baš moram sve kopirati na komp i onda obrisati sve sa sim_a ili?
Help