Malo glupo pitanje, ali nemam blage pa ću pitati...
dakle kako uključiti prednju kameru za umts na 6280 a da nezovem nekog preko umtsa? sve pretražio i nigdje take opcije:dunno:
Printable View
Malo glupo pitanje, ali nemam blage pa ću pitati...
dakle kako uključiti prednju kameru za umts na 6280 a da nezovem nekog preko umtsa? sve pretražio i nigdje take opcije:dunno:
Nisam siguran kako je na 6280 ali probaj ovako :
imenik(odaberi neko ime)-options-call-video call
Ako misliš koristit prednju kameru da bi slikao, to nemožeš... Bar sam tako čitao na netu... jer se ta kamera pali jedino kada nekog nazoveš... :thumbdown:
neće:-/= Citat =:
Izvorno postao rage99
ma nebi ja slikao samo da mi služi kao ogledalce;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ako nikoga ne zoveš video-callom, onda ti prednja kamera na 6280 ničemu ne služi. Znači, prednju kameru možeš koristiti samo za video pozive. Ako njih nema, zaboravi na nju.= Citat =:
Izvorno postao mulder
baš šteta, onda niš, hvala na odgovorima i :closed:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
EDIT: samo još jedno pitanje dali je to tako na svim nokiama ili samo kod 6280?
Kao ogledalce ti nemože služiti, nikako...kamera nije super kvalitete a niti display nije rezolucije 1024 x 768 :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mulder
Na Nokiji N70 se može "upaliti" prednja kamera, jer mob "prepozna" kad je ona stražnja kamera "zatvorena", tj kada je onaj poklopac zatvoren, i onda kada pokreneš fotić, pali se prednja kamera...= Citat =:
Izvorno postao mulder
u postavkama si moraš namjestiti da ti se mob prikopča na umts mrežu, a ne na gsm.
budući da umts-a nema,neće ti omogućiti video poziv tj. ne pali kameru
isto i na 6680= Citat =:
Izvorno postao Ico86
i ja sam pokusavao,ali se ne moze,a nokijino jednostavno objasnjenje za to je da prednja kamera sluzi iskljucivo za videopozive:-/ :-/
Ja na N73 mogu..mogu se slikat i video snimat (30-tak sekundi je ograničen)
na nokiji 6280 se to nemože! :closed: