Može mi netko reći kako da vidim slike preko cijelog ekrana kad ih pregledavam???
Printable View
Može mi netko reći kako da vidim slike preko cijelog ekrana kad ih pregledavam???
peko cijelog ekrana mozes samo gledati video i tako da stisnes broj 1 kad ti se filmic pocne vrtit....... dok slike ipak ne mozes:thumbup:
Preko cijelog ekrana možeš vidjeti samo fotografiju i to samo kad je uslikaš...nakon kaj je pohraniš i izađeš iz fotoaparata na mobitelu ne možeš je više vidjeti prek cijelog ekrana...
Da ne otvaram novi topic:
Prijateljica je kupila D600 i kad joj posaljem MMS (sliku 640x480) njoj snimi u nekoj maloj rezoluciji 120xnesto.U cemu je fora,gde se to podesava da snimi stvarnu velicinu dobijene slike (mozda je smesno pitanje,ali ja nikada sem Nokie nista u zivotu nisam drzao u rukama) :thumbup:
Zato što nemožeš slati tako velike slike mislim da je granica 176 x nešto (220 valjda). Mreža je tako ograničila.
Nije doo mreze... kod nas mreza dopusta 640x480... ona meni posalje tu velicinu,i ranije dok sam joj slao na drugi fon dobijala je 640x480,ali sada ne,znaci da je do fona.... zar niko ne zna gde se to podesava?:-/
t-mobile ja mislim dopusta slanje slike do 295 kb...:thumbup:
Zar niko ne zna odgovor na pitanje?:-/ :evil:
Ja se sjećam da sam gledao slike preko cojelog ekrana kad sam kupio mob i to s nekim programom. Al sam ga valjda obrisao.
= Citat =:
Izvorno postao matija456
kao prvo na samsung se nemogu stavljat nikakvi programi jer to nije symbian telefon.....:thumbup:
Ja sam stavio operu na mob i radi.
Normalno nama bas nekog izbora programa ali opera radi.:rolleyes:
ma koji mogu...= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Opera
Notepad posebni
Calculator
Calculator koji crta
Flurry
Free! QuickIM Mobile Instant Messenger for Java Phones, MSN Compatible
ustvari, posjeti http://www.getjar.com/software/Samsung/SGH_D600
mozes staviti sve programe izradene u java programskom jeziku:thumbup: