-
Zanimljiva situacija
Nedavno je na satu astronomske navigacije jednom frendu zazvonio mobitel.
Profesor se odma izderao i upitao "čiji je to mobitel?".
Frend se predstavio nakon čega ga je ovaj počeo redom ispitivati: " Tko ti je to poslao, kako je to došlo do tebe, kako je mobitel našao baš tebe, bili zvonio da si i u Francuskoj, kako, kako, kako, bla, bla.... Nakon deranja kako mi nemamo pravo koristiti se mobitelom ako neznam kako funkcionira je rekao da slijedeći kome zazvoni mobitel a nezna objasniti njegovu funkciju pada predmet. Pa mene zanima, kako bi se vi snašli u toj situaciji i objasnili kako to funkcionira mobitel? :wstupid:
-
Da li vi znate kako funkcionira vaše tijelo, na koji način i kojim postupkom rade vaše stanice.... Neznate, a zašto onda dišete uopće??!?!
ili
Da li znate kako auto radi?? Što pokreće klik, zašto, koja je razlika između dušika i običnog zraka u gumama (ako kaže da je lakši, ne, nego zato jer se ne mijenja tlak kod prelaska preko graba i sl tj. pritisak na ostali dio kotača)... Ne, a zašto se vozite onda... Još samo jednom upalite auto ;D
ili
Na koji način radi tramvaj, kolko fazna struja... čemu tračnice služe (osim što po njima ide)... Ne, a kako ste došli onda ovdje ako neznate...
malo mašte :thumbup:
A kako funkcionira mobitel sam znao dok sam išao u školu i trebao znat...sada me zanimaju bitnije stvari u životu :thumbup:
Ja bi pop*** da me to ispitivao, al znam, profesor je profesor... :-/