...dakle koji vam je najbolji Siemens do sad tj. da pojasnim koji vam je najlgendarniji, najnajljepši i po vama najbolji u ono vrijeme kad je izišao.
po meni SX1 i SL45i
EDIT: htio sam stavit anketu pa sam se zeznuo kao da ju sad stavim?
Printable View
...dakle koji vam je najbolji Siemens do sad tj. da pojasnim koji vam je najlgendarniji, najnajljepši i po vama najbolji u ono vrijeme kad je izišao.
po meni SX1 i SL45i
EDIT: htio sam stavit anketu pa sam se zeznuo kao da ju sad stavim?
Slažem se s tobom... SX1 i SL45i su legende među Siemensima :king:, ali meni je jako drag bio i S55 jer je on tada bio među prvim mobitelima sa "kamerom"... Ali zakon su bili i oni puno stariji Siemensi poput S25 (i stariji) zbog prvih ekrana u boji!
SL45 je najlegendarniji mob ikad, sa najvećom bazom fanova u svijetu. To je činjenica. Zato u ovoj anketi;D glasam za SL45i
SX1 je zakon.
Ne mogu niti za jedan Siemens reći da mi je zakon, jer ih ne volim, a da baš moram birati, najbolji mi je bio M35i (samo da mu nije riknula antena nakon godinu i pol dana)...
A jesi isprobao neke druge Siemense osim M35-a?= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Vjerovatno nije....
SX1 mi je drag ali ipak mi je M serija najdraza. Steta sto je sada Siemens propao, barem po meni.
sl45, sx1, cx,m,s65/75
dizajn, softver, mogučnost patchanja svega živoga
...meni je dobar sl10, sx1, sl45 a i sviđa mi se sxg75, ne po dizajnu neg po funkcijama, jer on je najjači siemens koji će ikad izaći...:( :( :(
Evo dodao sam anketu. U anketi su serije 35, 45 i 55 s dodatkom S25 i SX1.
Moje je mišljenje da mobitele prije S25 većina ionako ne poznaje dobro pa ih nema smisla ni stavljati u anketu, a nakon serije 55 Siemensu je jednostavno krenulo nizbrdo tako da ti jednostavno nema modela koji bi se značajnije isticao.
pa kaj je falilo 65ici?
imaš ti kojeg da ti se nesviđa, za sve si glasovo;D ??= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Mislim da bi bilo pošteno da u anketi sudjeluju x-65 i x-75 serija jer one se trenutno najviše koriste, a sigurno ima ljudi čiji su favoriti upravo otud...
Samo sam htio ostati neutralan ;D= Citat =:
Izvorno postao mulder
@fantun28 u anketi nema više od 12 mjesta, a većina će se složiti da je upravo u serijama 35, 45 i 55 Siemens bio najbolji i najkvalitetniji. Poneki model kasnije samo je labuđi pjev na našu žalost. U te tri serije Siemens se mogao dostojno nositi s konkurencijom dok se za serije 65 i 75 to više ne može reći. Ako ćemo iskreno, već sa S55 rade prve greške (loš ekran)
Istina! A ovo za anketu nisam znao, moj bad...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ja glasam za M55 jer je M serija zakon ;D
Probao sam M35i, ST55, CX65, SX1 i niti jedaqn me nije oduševio...ne znam zakaj, al mi Siemens nije baš nekaj...imao sam problema sa softwareom na CX65, na M35i mi je riknula antena nakon godinu i pol dana, na ST55 mi se nakon 3-4mj. počela skupljat prašina ispod ekrana...ili nisam imao sreće, pa su me zadesili najgori primjerci ili je jednostavno Siemens takav...= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Zato sam se nakon svega vratio staroj dobroj Nokiji :thumbup:
Bez zamjerke, ali naslov nije Najgori Siemens ;D, kad drugi put odeš u off morat ću te kazniti ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
SX1 naravno!!!!!!!!!!!!!!!!
kad bi jos bila opcija izabrao bih cx70, super mob al je sx1 osjetno bolji
Po meni Sl10 je definitivno najlegendarniji Siemens, ipak je to bio prvi slider koji je u doba kad su na našem tržištu prevladavali alcateli OTMax i OT DB te nokie 3210 bio pojam.
C25 me takodjer zbog svojih dimenzija svojedobno oduševljavao, S45i fini dizajn, a što se Sl45 tiče oduvijek me zanimalo zašto vanjska antena, a ne unutarnja kao na ostatku serije?
CX70 i S65 od novijih siemensa, poneka zanimljiva funkcija ali su kaskali za konkurencijom (da su im malo bolji displayi i da podržavaju MP3 vjerojatno bi još koristio neki od njih)
Imaš pravo za SL10, ali imamo samo 12 mjesta. Trebali bi, po mom mišljenju, prvo iz svake serije izabrati naj model serije, a onda između njih izabrati naj model Siemensa.
...ja ga dobivam ovih dana sl10 jedva čekam:licklips: :licklips:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
e da tako bi trebalo...evo po meni
10- sl10
25- s25
35- m35
45- sl4x
55- sl55 ili s55
1;D - sx1
65- s65 možda i cx/m65
75- sxg75
EDIT: 200. post:spin: