Koliko vam drzi baterija na k800? Meni je na počrtku drzala dva dana, a sada drzi 3 , mob je star 10-ak dana pa mozda baterija nije dosegla puni kapacitet.
Printable View
Koliko vam drzi baterija na k800? Meni je na počrtku drzala dva dana, a sada drzi 3 , mob je star 10-ak dana pa mozda baterija nije dosegla puni kapacitet.
Meni traje 3 dana i star je mjesec dana. mislim da je to maximum. koristim barem 1 h za pozive, oko 10 poruka i 10 slika dnevno, a tu i tamo neka igrica.
Pa tri dana mi je ok, makar sam se nadao da bi mogla i duze trajati, na k750 mi je trajala 5-6 dana.
Rijetko na kojem mobitelu baterija traje duže od 3-3,5 dana uz neko normalno korištenje...mobitel i baterija su ti ispravni i nemaš se zbog čega zabrinjavati... :thumbup:
pa to mi se čini skroz OK!
A i u specifikacijama je navedeno da baterija na K800 drži manje nego na K750...
s obzirom na blic i ostale mogucnosti baterija je superman
Znači tri dana je ok za taj mob, sada mi je lakše :spin:
To je mrcina od moba . pa drži ti dovoljno :thumbup:
Meni isto drzi 3 do 3,5 dana (ponekad cak i 4, ako ga malo stedim) i obzirom na to sta sve ima smatram to pod normalno. :)
Max dva dana,u večini slučajeva i manje.Ali dnevno sam oko 3-4 sata na netu,i oko 2-4 sata razgovora
pošto ga gasim noću (kad legnem da me neki levat na probudi) drži 6 dana.......