dakle,izgubio sam doma negdje vip karticu i nemrem je nači-šta mi je raditi,na pretplati sam...dal odma dobim zamnesku u vipu i košta li šta to?hvala
Printable View
dakle,izgubio sam doma negdje vip karticu i nemrem je nači-šta mi je raditi,na pretplati sam...dal odma dobim zamnesku u vipu i košta li šta to?hvala
hmm...mislim da košta, ali negdje oko 30-50 kn...
koliko znam 19KN je nova kartica. odeš samo u vip centar sa podacima i to je to, prebace ti broj na novi SIM.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
hvala puno.:thumbup:+dal mi trebaju one puk i pin gluposti jer ni to ne znam gdje mi je?:bunny: ili samo osobna i to je to...?
Dovoljna ti je samo osobna. I mislim da ti je kartica odsad besplatna :)
A kakva je situacija sa VIPme? (prepaid)
Postoji koja mogucnost da opet dobijes isti broj?
dobio sam karticu besplatno...
Da ako imaš onu karticu na kojoj stoje pin i puk brojevi. Košta 100 i nešto kuna ako se ne varam ;D= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
da cjena je 19kn.. bar bila prije mjesec dana.. i ne trebas imati nista, osim znati podatke na koje je registrirana kartica..= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
ime prezime i lozinku.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
U koliko je registrirana :spin:
Ako nije...
opet ista stvar, registracija nije nužna= Citat =:
Izvorno postao SeaMan
To da ali kako onda to ide....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Dodes tamo i reces izgubio sam karticu sa brojem xy molim Vas za novu?
Jel tko provjerava ako je to istina i ako je to uopce moguce?
Ja nemam one kartice sa brojem PUK ali imam sam broj PUK pohranjen u mobu....
Mislim da moraš imat korisničku karticu ako nisi registriran...
moraš donijeti nepobitan dokaz da si ti vlasnik, a to je ona kartica sa serijskim brojem i zaštitnim kodovima, odnosno PUK-ma= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Pa to je korisnička kartica! :tomato:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Da, ali kako bez nje dokazati da si ti vlasnik te kartice... inače bi svatko mogao doć u VIP i reć za neki broj da je njegov i da je izgubio karticu... :-/= Citat =:
Izvorno postao fantun28
To znaci da nema nove SIM kartice bez korisnicke kartice??!
Dali nije dokaz da imam PUK broj?
Pa možeš probati samo sa PUK brojem.. mislim da bi možda i to trebalo biti dovoljno (PIN + PUN)...= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
Njabolje ti je da odeš do obliženjeg VIP-ovog centra i pitaj tamo... Oni će ti najbolje objasniti... :thumbup:
Ne treba mi to sad.., samo da znam ako se to desi....