Hi, molim za pomoć, ne znam koji od ova dva mobitela je kvalitetniji i jednostavniji za upotrebu?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! :)
Printable View
Hi, molim za pomoć, ne znam koji od ova dva mobitela je kvalitetniji i jednostavniji za upotrebu?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! :)
Nemoj se slučajno zeznut i uzet LG!!!
LG ti ima po jednu zasebnu tipku za svaku radnju. Npr. "Back" tipka, "Menu" tipka, ma boli glava kompliciran za korišćenje, u biti najgore napravljeno upravljanje mobom koje sam vidio.
Da ne govorim da je glomazan i ima bateriju. Zaboravi ga slobodno, kada je pitanje on ili D600
Edit:umjesto bateriju treba doći vanjsku antenu :wstupid:
Nemoj opće razmišljat D600 se nemože ni usporedit s Lg-jem
Definitivno D600... tu se nema što previše razmišljati...
Ipak je taj LG koliko mi je poznato stariji model... A da ne spominjem vanjsku antenu... :thumbdown:
@andrija: i D600 i svi ostali mobiteli imaju bateriju... ;D ;) (vidim da si se ispravio, al ono)
He he, uhvaćen sam ;D
D600 najbolji izbor ;D
LG je ok.3g,glasni zvucnici,dobra kamera,utor za kartice.ipak je d600 nesto bolji iako je vec isfuran,tj. svi ga imaju.
D 600 je kompletan mob i jedan od best buy na tržištu,tak da nemaš kaj puno misliti
lg je smece od mobitela.
opcenito gledajuci a ne samo zasebno taj model.
tak da definitivno uzmi d600.
D600 definitivno
Hvala, hvala...samo mi nije jasno kako je taj LG skuplji od D-600?
D-600 mi je stvarno mrak mobitel a tako ga nude jeftino u oglasniku.
Vjerovatno ga ima puno na zalihama pa mu vrijednost pada unatoč iznimnoj kvaliteti.
Bye...
:kitty:
svi ga imaju?pa nije to tak jeftin mob.= Citat =:
Izvorno postao zmija
p.s. d600 naravno
propaganda je velika za lg pa je zato skup.= Citat =:
Izvorno postao KOKO
znam da nije jeftin,ali kao i v3 svako ce ga na kredit kupiti zato sto je sminkerski i stvarno ga cesto vidjam objesnog oko vrata,osobito zenskog vrata.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
pa i nokie su skupe a losije su od d600 [ govorim o nesymbianim telefonima ] pa nisu oko vrata.... ****** samsung je lijep i moze ga se objesit :D
nije on kriv kaj je sminka
ma jeftin ti je u oglasniku jer su ga vlasnici izsrali i sj*ba*i ;D ;D ;D !!!
Budući da ja nemam samsunga a svoj "nemogu" objesit oko vrata, kupite si lanac :thumbup:
D600 naravno
meni su inace kreteni oni koji nose skupe mobove oko vrata,samsunzi su jeftini u oglasnicima jer im je flat u k...u