Zanima me taj mob pošto je na vip pretplatu,dal se isplati ga uzeti i najviše me zanima dal mp3 može stavljati kao zvuk zvona,jel ak nemre onda ga danas nebudem uzel.
Hvala
Printable View
Zanima me taj mob pošto je na vip pretplatu,dal se isplati ga uzeti i najviše me zanima dal mp3 može stavljati kao zvuk zvona,jel ak nemre onda ga danas nebudem uzel.
Hvala
naravno da može, nije to SE= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
Zašto SE? Moji oba mogu imat sve zvukove za zvona,pa i od mp 3 playera.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ovo je off,ali samo pitam.
dobio si odgovor. Može se bez problema... stariji SE ne mogu. tipa T610, T630... da ne nabrajam dalje...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ledeni
uz ovo navedeno od strane GoGs-a, vodafone branded SE ne može postaviti MP3 kao zvono. Ne svi, ali recimo K700i.= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Ma odustal sam od moba.Onaj vodafon kaj ima, mi se nikako ne svidja još od prije tak da ga nisam uzeo.Dal sam im kunu za onu nokiu 6070:thumbup: pa ko ih j.....!
Hvala na odgovorima.:thumbup:
Jel netko zna ista o tom mobitelu? Kakav je?
Nitko nista? Bas vidim da se nudi za 1kn u vipu, pa me interesira jel to neki drugi model pod tim imenom jer nigdje nista konkretno ne mogu naci!= Citat =:
Izvorno postao Vincent.Vega
mislim da je to E1075 ovaj je vjerojatno vodafone zato je u vipu v1075
mob je stvarno ok, drzao sam ga u ruci super tipkovnicu ima, samo ima zeznut soft koliko sam citao recenziju na gsm areni
ja ga kupio,mob je fenomenalan...tipkovnica cool...softver nije zeznut malo se razlikuje od onog na npr. V360v motoroli,tj. bolji je,noviji...ne bi vam smetao vodafone jer samo promijenite temu i vodafone pa-pa...samo na mobu ima znakić vodafone...kamera odlična jedino po noći nije nešta ali nema veze...ima videopoziv,bluetooth,mp3 se može stavit za zvono.e a ekran je perfektna,ko samsungov...živopisne boje,kristalno jasan ma predivan je....sve u svemu jedan od najboljih motorolinih mobova iako je ovo vodafone verzija motorole E1070 :thumbup: :thumbup: :thumbup: :) ;D :spin:
bez uvrede, ali kao da si presao s nokie 3310 na tu motorolu...
pa mislim baš mi se sviđa pa zato...pa ovaj je mob jedan od onih najuspjelijih motorolinih mobova,pročita na gsm arena... :) ne bi niko pogriješio da ga kupi...a šta vi mislite jel je bolji moto v1075 ili samsung d820??? :-/
Čini mi se dobar mob,ali nekak mi ima malo memorije,jel zna netko jel ima memory card za taj mob?:zbunj:
aha,thx,ja nisam našo nigdje al dal ga se može i za T-Mobile korisnike kupit pa da radi sa tom karticom,jer ja sam vidio samo za Vip???
ahhh,ok,ty