Koji od ova 2 moba je bolji? Koji da si kupim?
Vaša mišljenja.....
Printable View
Koji od ova 2 moba je bolji? Koji da si kupim?
Vaša mišljenja.....
Imala w810i,samsung taj ne ali skoro sve ostale da i mogu reći da je software od se bolji i brži,a slika i aplikacije meni osobno bolje na samsungu.Da ti dalje odgovorim reci vise o interesima vezanim za mob:thumbup:
Uglavnom oba 2 moba imaju sve šta mi treba, samo nemogu se odlučiti koji bi htio kupiti oba su odlična, samo mi se malo više samsung sviđa.
Ja imam w810i,jako sam zadovoljna njime,to je jako dobar mobitel,i baterija mi traje 3 do 4 dana.A slike su jako odlične,slike su ciste poput digitalnog fotoaparata.Ja ti preporučujem w810i.:thumbup:
I meni je osobno lijepši samsung,ali je za zericu bolji se,vidi šta ti je bitnije.Vizualno dva skroz različita telefona so.......= Citat =:
Izvorno postao Snake
e900 je ljepsi,ali w810i je po meni malo bolji.ima bolju kameru,teme i fm radio.e900 ima bolji ekran.
jucer sam se igrao bas sa E900 i cini se sasvim ok... ima jako dobar display, samo sto sam ja navikao sa SE ali bi se mijenjao istog trena za samsunga tog... i jako lijepo izglead...
ma di e900 :king:
E900 je ljepši al W810 je bolji ima bolju kameru duže traje baterija i tako to,uglavnom dajem prednost SE W810i
Danas sam radio fotke sa E900 i moram reci da su super ispale, slike su me odusevile vise nego sta sam ocekivao:thumbup:
Sta se tice Sony&Ericson to moram pasirat jer neznam i niti sam vidio kako fotke izgledaju.
U ovom slučaju SE W810... Neznam kakav je E900, ali me muči flat-kabel...
Ipak, W810 ima autofocus, 512MB memorystick, i čini mi se po speecifikacijama bolju bateriju...
E900 ima nedvojbeno ljepši dizajn i bolji ekran (veći)...
Ipak, ja bi se odlučio za W810... :thumbup:
ja bih uzeo e900 ima veci i bolji ekran,kamera na w810 je malo bolja(vidi se tek kad se stavi na komp)e900 ima bolji video
I jedan i drugi su dobri. Ja imam W810 i jako sam zadovoljan. Pitanje je za što ti mob treba. Ako ti je važan fotić i mp3 onda razmisli o W810. Baterija je sasvim solidna.
Potpisujem....= Citat =:
Izvorno postao sith
Hvala vam uzeo sam w810
Evo da ne otvaram novu temu jel se splati mijenjat E900 za W810 i jos dobim 2Gb karticu?
ja bih mijenjao.w810 je bolji+2gb.
Naravno da da :);)
Ja bi mijenjao E900 za W810...
Bolja kamera, bolja baterija, 2GB kartica, bolji soft... :spin:
Jedino što je bolje na E900 je dizajn i rezolucija displeya...
naravno...onda imas walkman sa 2gb karticon i slike na w810i ispadaju sasvim solidno...ja nebi puno razmišlja.....:gun: