Da li je moguće staviti firmware od w800 u k750 i kako?
Printable View
Da li je moguće staviti firmware od w800 u k750 i kako?
Može se stavit,a kako pomoću kabela ;D najbolje da daš nekome ko se bavi time jer možeš sjebat tel ako se baš nerazumiješ.
Da li je razlika samo u "flight" modu ?
Razlika ki je ta što stavljanjem softa od W800 dobiješ taj "flight" mode, i malo izmjenje ikone (čini mi se da je izmjenjena ikona za mp3 player), onda mp3 player ti je naranđaste boje (kao na W800), i onaj gumb koji na K750 služi za "brzi meni", ti onda služi za pokretanje mp3 playera-a...
No, unatoč tome, to mi i nisu neke velike razlike, i nebi stavljao soft od W800, pogotovo ako imaš garanciju...
KO što su reki, da bi stavio soft od W800, mob moraš fleshat, za što moraš imati posebnu "opremu"... Pa je onda isplativije otići nekome tko se bavi time...
Ali je bilo sličnih tema na forumu, ako se nevaram... :-/
Ne znam samo šta će ti soft od W800i u K750i pa to je praktički isto. Tak i tak ga nećeš ostavit u defoltnoj narančastoj boji nego ćeš mijenjat teme. To mi je malo besmisleno. Pa K750 je defoltno crn. :bunny:
Moj K750 je flešan na W800. MP3 player je funkcionalniji. Evo npr. dok sam u MP3 izborniku, slušam stvar i onda se mogu jednostavno vratit na početni izbornik bez da se muzika ugasi.
dobro ajd ima nekih prednosti kod slušanja mjuze. :thumbup:
Kupio sam karticu od 1 Gb, pa želim funkcionalniji menu za mp3 jer ovaj k k750 i nije nesto. Mob mi više nije pod garancijom pa nije bed!= Citat =:
Izvorno postao tj1
Ja isto nabi mijenjao, osim ako želiš funkcionalniji mp3 palyer...
A pošto to želiš, onda OK! :thumbup:
još jedino nabaviš slušalice od W800 i to ti je to...:)
Jel zna tko nekog da se bavi time?
LOL, K750 + soft od W800 + 1GB kartica + slusalice od W800, ispada da je mogao odmah kupiti W800. :D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Jos W800 maska... ;)
Imaš na forumu ljudi koji se bave time...= Citat =:
Izvorno postao Sactep
Eh, ali meni je ljepši K750... A imat će duplo veći memorystick (mislim na kapacitet), nego da je kupio W800.. ;D :thumbup: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ja sam uzeo K750i u O2 prepaid paketu dok sam bio u Egleskoj za cca 1000 kn. Nit je lockan, nit ima one glupe ikone tipa "Vodafone", ima zadnji FW i može se bez problema izići iz Media Playera a da ovaj nastavi svirati. Cak i igranje igara+sviranje mjuze ide bez frke.
To mozes i sa K750, D750....= Citat =:
Izvorno postao tomasini
Ja imam K750 i ne mogu! Nisam jos od nikog čuo da može sa k750 ili d750 jer mu je mp3 player jako loše izveden!= Citat =:
Izvorno postao vivicav
Ja sam na svojoj D750 mogao slušati pjesme u pozadini i pisati poruke npr...
jednostavno odeš u opcije i izabereš U pozadini... To ti je to... :thumbup:
Ja sam na svojem k750 takoder bez problema mogao izaći iz mp3 playera a da on normalno svira, mogao sam pregledavati druge sadrzaje i pisati poruke, itd.
Moja isprika, 'pobrkao sam lončiće', i moj k750 svira u pozadini...= Citat =:
Izvorno postao predator
Ja sam imao k750 sa fw od w800 i nakon tjedan dana vratio stari od k750 ! Frend mi ima sve to boxeve ( ima radnju ) i onda kemijamo po njemu :) !
Zasto? Pa zar softveri nisu isti, samo je razlika u music playeru, a kod w800 je player bolji!?= Citat =:
Izvorno postao Neo