Evo ovako, posto sam na drugim forumima postavio pitanje da li da mjenjam n90 za 7710, odgovor je uglavnom bio pozitivan... sada pitam kad sam zamjenio da li je to u redu..
Printable View
Evo ovako, posto sam na drugim forumima postavio pitanje da li da mjenjam n90 za 7710, odgovor je uglavnom bio pozitivan... sada pitam kad sam zamjenio da li je to u redu..
Ako si ti dao svoj n90 za 7710 mislim da se ne isplati...jednostavno, n90 je puno bolji i stabilniji telefon...o 7710 samo čuo puno loših stvari, počevši od toga da je nespretan za korištenje, pisanje poruka, spor i nestabilan softver, loša baterija i tako...
nikako, ako želiš promjenit symbian preporučam da radije prodaš n90 i kupiš nešto drugo.
Čovjek je već zamijenio uređaj, tako da je očito popušio da se tak izrazim...trebao si pričekat odgovor na forumu koji bi promijenio tvoje mišljenje, a ovako smatram da si se zeznuo...jedino ako si ta zadovoljniji sa 7710 nego sa n90...
Uff, glupo je to govoriti kad si već obavio zamjenu, al zeznuo si se. Jako loš i bugovit software, nedostatak programa, loša kamera (pogotovo u usporedbi sa N90) samo su neke od mana 7710. Probaj se dogovoriti sa frajerom i vratiti N90 ako možeš...
treba si prije i ovdje pitati..a ne sada kada si se vec zamijenio...
a joj... meni nebi padalo napamet da dam n90 za 7710... kao prvo zbog svih
razloga sa koji su vec navedeni, a kao drugo, n90 je podosta skuplji od 7710, akoju ces malo teze prodati.