Pozdrav svima
Printable View
Pozdrav svima
?
Mislim da se ovo odnosi na post sljedećeg sadržaja:
T610 super je
Pozdrav svima,
imam T610 nekih 2-3 tjedna i vrlo brzo sam se u njemu snasao i vrlo mi je lak za uporabu!Dakle ja sam sa njim vise nego zadovoljan i ZELIM NAGLASITI DA 80 % LOSIH STVARI napisanih za T610 nestoji!Kod svakog modela mobitela moglo bi se naci losih stvari i nema mobitela koji bi bio savrsen
Ovdje samo htjedoh dodati da svaki proizvođač ima svoju logiku izbornika i potrebitih funkcija te da ovih 80% stvari koje spominješ stoji ako ga usporediš s modelima drugih proizvođača... :)
A kak ti znaš kaj je trebalo biti napisano?
obrati pozornist na ono " mislim "= Citat =:
Poslao: dmi
Mislim da se ovo odnosi na post sljedećeg sadržaja
Pa to 'mislim' je bilo vrlo precizno opisivanje posta. Skoro kao da se radi o copy/paste...
Sumnjam da je moguće cijeli taj post 'smisliti' nakon samo par riječi poput : 'T610 Super Je Pozdrav svima'
Očito je da je dmi vidio post koji je možda bio editiran ili ima neke veze s vlasnikom tog posta pa me zanima kako on to zna (pardon coma, misli) što je trebalo pisati.
istrafun je ovo započeo te je potom otvorio novu temu i po meni nije je dorekao... :D
Najvjerojatnije je i sam copy/paste ali nije uspjelo...
Pa da ga odmah ne ubijemo u pojam mislih pomoći... :D
aaaaa, nisam to vidio... thnx dmi!
slučajno sam otkrio vezu između t610 i moje male linije.
prilažem 2 slike pa sami prosudite:http://images-eu.amazon.com/images/P...3.LZZZZZZZ.jpg
http://sonyericsson.com/images/spgc/..._53_0_1001.jpg
jel neko vidi sličnosti u dizajnu moba i centralne jedinice?hmmm :);D:D
Dobra :thumbup:
ova gore slika je mobitel, a donja (ova manja) linija, jel tako?
@gik: linija ti je odlična. Obožavam takve male linije. Ja imam panasonicovu
...misliš na cjenovni razred ili... ;)= Citat =:
Poslao: gIK
slučajno sam otkrio vezu između t610 i moje male linije.
hmmm :);D:D
@coma: imaš jako dobro oko kad si skužio kaj je kaj!razlike su minimalne...;D
@velja: ja sam jako zadovoljan s njom.stara je već 4 godine i ko nova je.nju sam kupio s prvom pravom plaćom i zato sam jako vezan za nju...:) inače,to je džepni model.
@dmi: ma ne!t610 je puno skuplji od moje linije!:D
sad stvarno moram kupit taj mob!mislim,kad mi se već paše uz liniju...;D
Da i ja sam se nadrogiro.
ne vidi se.ne.
A ****** tak sam ispo na slici jer sam se sliko u Kauflandu. Inace mi raste kosa na glavi.
A na kojim si ti drogama bio kad si ispo pola plav pola bijel na slici?
to je sve stvar tvoje percepcije.ja izgledam normalno sam kaj ti to ne vidiš jer si još pod utjecajem.čega?nemam pojma.
dečki,malo ste offtopic....imate sreće da je moderator SE-a na svjetskom skupu svih modova.......
BTW.....mene zanima vaša pretpostavka kolko bi SEt610 mogao koštati u 7mjesecu ove godine,te kolko mislite da će mu pasti cjena u narednih 6mjeseci.......
ja sam malo uspoređivao cijene i došao do zaključka da cijene skupljih mobova u godinu dana padnu za cca. soma kuna(neki čak i puno više).siguran sam da će t610 za pol godine koštat 1500,00 kn u paketu.pazite kaj sam rekao.može koštat jedino manje.
lako moguće,sjetimo se samo nedodirljive t68-ce.
mislim da će cjena t610 u ljetu biti oko 220e,znači tu smo negdje.....
past ce mu cijena cim dodje t630
Pa past ce mu cijena i kaj onda. Izaci ce novi model itd. itd. ... Zapamtite da mobiteli imaju uvijek cijenu onoliku kolkiko u tome trenutku vrijede s obzirom na polozaj na trzistu.
..ja baš mislim da su novi modeli precjenjeni...
Mislim da bas i ne. S obzirom na nove tehnologije. Ali stariji modeli su fakat bili OK. Malo me prala nostalgija za mojim Ericssonom T39. Imao je neke funkcije koje T610 nema...
(ali nije imao masu toga sto T610 ima)