gledao sam malo po netu o tome mobitelu pa me zanima da li ima na netu za skinuti i nekih drugih skinova, nisam baš našao tema za taj model, nešto različitije od one defaultne teme, zelene boje?npr.plava kao kod starog modela d410 itd.?
Printable View
gledao sam malo po netu o tome mobitelu pa me zanima da li ima na netu za skinuti i nekih drugih skinova, nisam baš našao tema za taj model, nešto različitije od one defaultne teme, zelene boje?npr.plava kao kod starog modela d410 itd.?
tema nema...a boja,za to ne znam,ali mislim da nisi u mogučnosti to napraviti...
treba mjenjat software
Zamolio bih te ako već nekome odgovoriš onda odgovri jasno i više preciznije!
@artcore
= Citat =:
Teme za D600 ne postoje samo za D500,E730,X680 i Z400!
Boje možeš mjenjat putem Resman-a ali to na FW pa onda promijenjeni FW flashirat na mobać! Ali čemu samo neke boje mjenjat kad možes skoro 90% menija promjenit te patchirat ! :drink:
kako promjenit 90% menija????!
please pojasni!
S resman-om mijenjaš stvari u .tfs file-u (java,animacije,izbornik)-to ti je kao Far manager za samsung mobitele.
S Janukas Firmware Modding v1.2.5 otvoriš .cla file i prikažu ti se animacije ili za izbornik.Slike su 24bit a Jankus može samo otvoriti 16bit-ne.
Izdvojiš cla file,modaš ga (Promjeniš animaciju izbornika te ga ponovo vratiš u firmware s Jankus-om i flashiraš mobitel)
TFS je bitan za menij, CLA za Info slike,tekst, sound, patchs! Moj savijet slike obrađivat u Photoshop-u. Za prerađivanje IFG slika moj aje preporuka IFG Konverter; sa njime slike dekodirat u BMP 16.24.32 Bit pa ponovo ih vratit u IFG!!!